مراجعه افراد مبتلا� به کرونا به مراکز 16 ساعته در استان فارس صعودی است
گروه استانها - رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از افزایش مراجعه افراد مبتلا و مشکوک دارای علائم کرونا به مراکز 16 ساعته و مثبت بودن درصد بالایی از این مراجعان خبر داد و این موضوع را نشانگر چرخش این ویروس در بین افراد جامعه دانست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز ، در حال حاضر یک شهرستان استان فارس در وضعیت آبی، 14 شهرستان در وضعیت زرد و دیگر شهرستانهای استان در وضعیت نارنجی هستند و این به معنای خروج تدریجی استان از وضعیت پرخطر است.
هر چند بررسیها نشان از نزولی شدن شیب ابتلا به کرونا و تثبیت آن میدهد اما نباید از گونههای جدید کرونا و هشدار بابت عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی غافل شد به ویژه اینکه با سرد شدن هوا زمینه برای گسترش بیماریهای ویروسی بیشتر میشود.
در همین راستا مهرزاد لطفی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از کاهش حساسیت مردم و مسئولان استان فارس نسبت با شرایط کرونایی ابراز نگرانی کرد.
به گفته وی با توجه به روزهای پایانی سوگواریهای محرم و صفر و آغاز مراسمهای عروسی و همچنین بازگشایی دانشگاهها و مدارس در روزهای آینده، باید تلاش شود ضرورت رعایت پروتکلهای بهداشتی در جامعه بیش از گذشته یادآوری شود.
لطفی از افزایش مراجعه افراد مبتلا و مشکوک دارای علائم کرونا به مراکز 16 ساعته و مثبت بودن درصد بالایی از این مراجعان خبر داد و این موضوع را نشانگر چرخش این ویروس در بین افراد جامعه دانست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از مردم درخواست کرد که نسبت به رعایت شیوهنامههای بهداشتی در برابر این بیماری جدیت بیشتری داشته باشند.
به گفته وی یافتههای علمی مربوط به حدود 19 ماه از این اپیدمی در سطح جامعه نشان میدهد که بهترین راهکار، مراقبت و پیشگیری از ابتلا به کووید19 است تا از مواجهه با تبعات بعدی این بیماری مصون بمانیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز توجه همزمان به دو مقوله مهم واکسیناسیون در کنار رعایت پروتکلهای بهداشتی را راهکاری مناسب در مهار کرونا و تسریع در بازگشت روزهای عادی به جامعه اعلام کرد.
وی از تمامی مردم استان دعوت کرد تا در سریعترین زمان ممکن، نسبت به مراجعه به این پایگاهها و دریافت واکسن اقدام کرده و ایمنی خود را در برابر این بیماری افزایش دهند.
لطفی همچنین اعلام کرد که با واکسیناسیون در کنار رعایت پروتکلهای بهداشتی میتوانیم هر چه سریعتر به ایمنی بالای عمومی در سطح جامعه دست یابیم.
در همین راستا عبدالرسول همتی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز مجموع تعداد دز تزریق شده واکسن کرونا را در فارس سه میلیون و 225 هزار و 292 دز اعلام کرد.
وی همچنین از نامنویسی گروههای سنی 12 سال به بالا برای واکسن خبر داد که این دسته از افراد میتوانند برای دریافت واکسن کرونا در سامانه salamat.gov.ir وزارت بهداشت نامنویسی کنند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ایمنی کامل جامعه را منوط به تزریق واکسن در 90 درصد از افراد جامعه اعلام کرد که البته آن هم مشروط به تزریق هر دو دز واکسن است.
وی با بیان اینکه هنوز تعدادی از مردم استان برای دریافت واکسن علیه کرونا مراجعه نکردهاند از ضرورت مراجعه همه افراد برای تزریق واکسن سخن گفت.
همتی همچنین از ارائه پیشنهادی از سوی دانشگاه به ستاد استانی و ملی کرونا مبنی بر اجرای طرح قرنطینه هوشمند خبر داد که بر این اساس دریافت خدماتی مانند خدمات شهرداری، سازمانها، ادارات، دفاتر پیشخوان دولت، فروش بلیطهای حمل و نقل شهری، اتوبوس، هواپیما، قطار، پذیرش هتلها و مراکز گردشگری تنها با ارائه کارت واکسیناسیون انجام شود.
روحالله حسینی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز ضمن ارائه آماری از واکسیناسیون در استان فارس از طراحی و اجرای محدودیتهای هوشمند در استانها خبر داد که بر این اساس برای افرادی که واکسینه نشدند محدودیتهای هوشمند اعمال میشود.
به گفته وی برای قطع زنجیره انتشار ویروس میبایست درصد قابل توجهی از مردم کشور واکسینه شوند بنابراین لازم است که برای بازگشت به وضعیت قبل از کرونا همه افراد واجد شرایط برای دریافت واکسن اقدام کنند.
حسینی همچنین از مردم استان فارس درخواست کرد تا برای تداوم امکان استفاده از خدمات اجتماعی و محروم نشدن از این خدمات، در سریعترین زمان ممکن برای تزریق واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.
به گفته وی بر اساس طرح هوشمند واکسیناسیون در آینده تنها افرادی میتوانند از خدمات اجتماعی استفاده کنند که هر دو دز واکسن خود را دریافت کرده باشند و از آنجا که فاصله دریافت دو دز واکسن در انواع واکسن متفاوت بوده و دست کم چهار هفته است که از افراد دعوت میشود در موعد مقرر، در این زمینه اقدام کنند.
انتهای پیام/424 /ز