خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فریضه امر به معروف باید به‌عنوان مسئولیت اجتماعی در جامعه تقویت شود

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 07 مهر 1400 - 14:30
گروه استان‌ها - امام جمعه بوشهر باتأکید بر نهادینه شدن فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه گفت: این فریضه الهی باید به‌عنوان مسئولیت اجتماعی در آحاد مختلف مردم جامعه تقویت شود.
منكر،معروف،بوشهر،نهي،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر ، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری ظهر امروز در نشست با اعضای داخلی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر با بیان اینکه اگر چیزی بخواهد تأثیرگذار باشد باید خود دارای آن قدرت تأثیر باشد اظهار داشت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر اگر بخواهد منکر را پیشگیری و معروف را نهادینه کند نخست خود باید این شرایط را هم به‌صورت مجموعه‌ای و هم شخصی داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر تأکید کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر باید به‌صورت مجموعه‌ای و شخصی آراسته به معروف‌ها و پیراسته از منکرات باشد.
امام جمعه بوشهر افزود: در این زمینه لازم است جلسات درون مجموعه‌ای و حتی خانوادگی در منزل داشته باشید و بر روی عمل به معروف‌ها و نهی از منکرات به‌صورت شخصی و مجموعه‌ای کار کنید.
صفایی بوشهری با بیان اینکه نخستین آمر به معروف و ناهی از منکر خدا است تصریح کرد: اعضا ستاد امر به معروف و نهی از منکر به‌عنوان آمرین به معروف و ناهی از منکر باید ابتدا خودشان دارای این شرایط باشند تا تاثیرگذار شوند.
وی باتأکید بر نهادینه شدن فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه گفت: این فریضه الهی باید به‌عنوان مسئولیت اجتماعی در آحاد مختلف مردم جامعه تقویت شود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با قدردانی از تلاش ، کوشش و زحمات انجام گرفته در ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر افزود: مسئولیت شما بسیار سنگین است و تا می‌توانید تلاش کنید تا کار به سرانجام برسد.
انتهای پیام/190/ ع