خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح تشدید حفاظت از اراضی دولتی در سیستان و بلوچستان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 07 مهر 1400 - 12:24
زاهدان - معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از اجرای طرح تشدید حفاظت از اراضی دولتی تحت اختیار این اداره کل خبر داد.
اراضي،يگان،هرگونه،حفاظت،دولتي،تصرف

مرتضی مقدسی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با توجه به فرارسیدن تعطیلات پیشِ رو به مناسبت رحلت نبی مکرم اسلام (ص)، شهادت امام‌حسن (ع) و شهادت امام رضا (ع)، ۴۰ نفر از عوامل یگان حفاظت اراضی استان برای پیشگیری از هرگونه تخلف و تصرف به اراضی دولتی و مقابله با آن در آماده باش کامل هستند.
وی افزود: با توجه به حساسیت‌های موجود و امکان سوءاستفاده افراد سودجو از فرصت تعطیلات، مقرر شد هماهنگی‌های لازم با دستگاه قضائی و پلیس پیشگیری و یگان‌های انتظامی انجام شود.
معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تیم‌های گشت و مراقبت یگان حفاظت اراضی هم در سطح ادارات شهرستان‌ها و هم در ستاد اداره‌کل به صورت شبانه‌روزی و مستمر عرصه‌های دولتی را مورد رصد و پایش قرار می‌دهند تا به محض مشاهده هرگونه تخلف بر روی اراضی ملی با متخلفان برخورد قانونی کنند، گفت: شهروندان می‌توانند با سامانه تلفن گویای ۱۶۵۶ تماس گرفته و هرگونه دخل و تصرف و یا تعرض و دخالت در اراضی دولتی را به یگان حفاظت اعلام کنند.