خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردوغان: ترکیه آماده حضور در اقدامات پساپاندمی است

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 07 مهر 1400 - 11:53
رئیس جمهوری ترکیه در اجلاس جهانی کرونا گفت، این کشور آماده حضور در اقدامات پساپاندمی برای یک جهان قدرتمندتر در تمامی حوزه‌هاست.
پاندمي،كرونا،تركيه،جهاني،جمهوري،رئيس

رئیس جمهوری ترکیه در اجلاس جهانی کرونا گفت، این کشور آماده حضور در اقدامات پساپاندمی برای یک جهان قدرتمندتر در تمامی حوزه‌هاست.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه در پیامی ویدئویی گفت:‌ مساله یک پاندمی جدید، احتمال نیست بلکه مساله زمان است.
در ضمن، رفع نواقص شناسایی شده یک گزینه نیست بلکه یک مسئولیت سیاسی است.
وی افزود: این وظیفه ماست که برای نسل‌های آتی سیستم چند جانبه قوی و آماده را برای مقابله با تهدیدهای جهانی سلامت با توجه به درس‌هایی که از پاندمی کرونا آموخته‌ایم، ایجاد کنیم.
رئیس جمهوری ترکیه افزود: این یک ضرورت اخلاقی است که از حقوق بهداشت جهانی گروه‌های آسیب پذیر حمایت کنیم که شامل دسترسی به واکسیناسیون، تشخیص، درمان و ارائه ابزارهای حفاظت شخصی می‌شود.
از دسامبر ۲۰۱۹، پاندمی کرونا باعث جان باختن بیش از ۴.۷۵ میلیون تن در ۱۹۲ کشور و منطقه شده و بیش از ۲۳۲.۴ میلیون نفر هم در سراسر جهان مبتلا شده‌اند.
انتهای پیام