خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خودکفایی در ساخت قالب های پلاستیکی ریل صندلی خودرو برای اولین بار در کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 07 مهر 1400 - 11:41
سلیمانی گفت: برای اولین بار در کشور قالب های پلاستیکی برای ریل صندلی طراحی شده است.
قالب،صندلي،ريل،سايپا

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،جواد سلیمانی مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در مراسم افتتاح خط تولید قالب های پلاستیکی ریل صندلی خودرو، گفت: اکنون برای اولین بار در کشور شرکت قالب های صنعتی سایپا اقدام به تولید قالب های پلاستیکی برای صندلی خودرو کرده است.
این مقام مسئول گفت: تاکنون هیچ شرکتی به دلیل حساسیت زیاد در ساخت آن در کشور اقدام به ساخت این قالب ها نکرده است و آنها تاکنون وارداتی بودند.
پنج پروژه بومی سازی و خودکفایی در شرکت قالب صنعتی سایپا انجام شده و اکنون خودکفایی در ساخت ریل صندلی خودرو رخ داده است.
سلیمانی با بیان اینکه ریل صندلی قطعه فوق ایمنی در خودرو است و تاکنون هیچ شرکتی اقدام به ساخت آن نکرده است، گفت: این کالا ۴۰ قالب دارد و اکنون برای اولین بار در کشور قالب های پلاستیکی برای ریل صندلی طراحی شده است.
در حال تکمیل ...