خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهردار جدید بیشتر به نواحی منفصل شهری سنندج توجه کند

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 06 مهر 1400 - 19:30
گروه استان‌ها - رئیس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی گفت: شهردار و اعضای جدید شورای شهر سنندج بیشتر به حل مشکلات نواحی منفصل شهری سنندج توجه کنند.
سنندج،شهري،شهردار،شوراي،منفصل،نواحي،تاكيد،توسعه،شهر،اسلامي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، محسن فتحی عصر امروز در آئین تکریم و معارفه شهردار سنندج که با حضور مسئولان استانی در خانه کرد این شهر برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تبریک هفته دفاع مقدس اظهار داشت: امروز از شهردار سابق سنندج بابت 4سال خدمت صادقانه، شرافتمندانه و سعادتمندانه تشکر کرده و آرزوی موفقیت برای شهردار جدید و اعضای ششمین دوره شورای شهر سنندج را دارم.
وی با تاکید بر اینکه باید با یکدلی، همدلی و یکپارچگی برای توسعه شهری، عمرانی و فرهنگی تلاش کنیم، گفت: شهردار جدید سنندج در طول چهار سال گذشته به‌عنوان یک مطالبه‌گر حق و حقوق مردم را از مسئولان مطالبه‌گری می‌‌کرد که اکنون خودشان در این جایگاه قرار گرفته و از این‌ به بعد باید پاسخ‌گو باشند
رئیس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی رویکرد "مدیریت مردمی" را شعار دولت سیزدهم خواند و خاطرنشان کرد: مردم در طول دوران دفاع مقدس به پشتیبانی از نظام در عرصه‌های حق علیه باطل حضور پیدا کردند و اعتماد به آنان باعث پیروزی شد.
وی به ضرورت توجه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی تاکید کرد و افزود: در هر کجا که کار را به مردم‌ سپردیم، موفق شده‌ایم.
فتحی با بیان اینکه مردم از شهردار جدید و اعضای شورای شهر انتظار دارند که به نواحی منفصل شهری بیشتر توجه کنند، اذعان کرد: مطلوب و در شان مردم نیست که بعد از 40سال مردمان نواحی منفصل شهری سنندج همواره با مشکلات عدیده دست و پنجه نرم کنند.
وی با تاکید بر اینکه زیرساخت‌ها در نواحی منفصل شهری توسعه باید، امیدوارم با تلاش مضاعف شاهد ارائه خدمات بهتر به مردم و حل مشکلات شهری باشیم.
نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: انتظار می‌رود مدیریت شهری بیشتر به توسعه امکانات و خدمات شهری بها داده و در دوران پساکرونا برنامه‌های فرهنگی نیز در دستور کار قرار گیرد.
انتهای پیام/481/ی