خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رادیو از زنان موفق کشور می‌گوید

ایسنا | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 06 مهر 1400 - 17:30
برنامه «ایران بانو» در قالب یک مستند گزارشی، گام‌های رسیدن به موفقیت بانوهای ایرانی را بررسی می‌کند.
زنان،برنامه،موفق،بوقلمون،كارآفرين،بانو،نعمت

برنامه «ایران بانو» در قالب یک مستند گزارشی، گام‌های رسیدن به موفقیت بانوهای ایرانی را بررسی می‌کند.
به گزارش ایسنا، مهدخت نعمت زاده، تهیه‌کننده این برنامه گفت: هدف ما در این برنامه اثبات خلاقیت و توانمندی‌های زنان جامعه به خود آنهاست.
از نظر ما قرار بر این نیست که همه زنان کارآفرین باشند بلکه، همه زنان باید بدانند انتقال هر هنر و تجربه آنها، می تواند منجر به ایجاد یک شغل در جامعه باشد.
او ادامه داد: بسیاری از زنانی که در حال حاضر صاحب مشاغل بزرگ هستند کار خود را با سرمایه بسیار اندک آغاز کردند و برخی از آنها حتی به صادرکنندگان موفق تبدیل شدند.
نعمت زاده گفت: مهم‌ترین گامی که در این برنامه برداشته شده تزریق امید به زنان بدون شغل است که ما هر روزه شاهد افزایش زنان موفق در عرصه درآمدزایی هستیم.
او افزود: یکی از زنان موفق و کارآفرین نمونه کشور که در حال حاضر صاحب مزرعه بزرگ پرورش بوقلمون است کار خود را با دو عدد بوقلمون در گوشه حیاط خانه شروع کرده است که انعکاس این موفقیت نویدی برای اشتغال افراد کم درآمد است.
او از کمک کانون‌ها و انجمن‌های کارآفرینی در این برنامه خبر داد و گفت: با معرفی این افراد از سراسر کشور نشان خواهیم داد که تمامی زنان این مرز و بوم دارای توانمندی و خلاقیت هستند.
برنامه «ایران بانو» از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۳:۰۵ به روی آنتن رادیو اقتصاد می‌رود.
انتهای پیام