خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کهگیلویه و بویراحمد در محرومیت رتبه سوم کشور را دارد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 06 مهر 1400 - 16:12
یاسوج- نماینده مردم بویراحمد دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: کهگیلویه و بویراحمد با وجود داشتن ظرفیتهای مختلف در بخش آب، نفت، کشاورزی، گردشگری و ...در محرومیت رتبه سوم کشور را دارد.
استان،مشكلات،بالگرد،كهگيلويه،بويراحمد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی روشنفکر بعدازظهر سه شنبه در مراسم تودیع و معارفه استانداران کهگیلویه و بویراحمد افزود: برای تغییر این وضعیت که از قبل از انقلاب به استان رسیده است، باید حرکت کرد چرا که محرومیت شایسته مردم ولایت مدار این استان نیست.
وی با بیان اینکه این استان با مشکلات بسیاری که ناشی از توسعه نیافتگی و محرومیت است دست به گریبان است، گفت: مبارزه با فساد، شایسته سالاری، توجه به ظرفیت جوانان و بانوان، رفع بیکاری، پیگیری پروژه‌های کلان در حوزه‌های مختلف، کاهش مشکلات اجتماعی و حل مشکلات حاشیه نشینی می‌تواند از مشکلات این استان بکاهد.
روشنفکر تصریح کرد: کهگیلویه و بویراحمد استانی است که جنگل‌های زاگرس را در خود دارد و سالانه به دلیل نبود بالگرد، هکتارها از این جنگل در آتش می سوزد و این استان نیازمند چندین فروند بالگرد برای مهار آتش سوزی‌ها است.