خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همایش گرامیداشت فرهنگ های خارجی در پاریس برگزار می‌شود

مهر | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 06 مهر 1400 - 16:06
همایش گرامیداشت فرهنگ های خارجی در پاریس از دوم تا ۱۱ مهرماه در شهر پاریس در حال برگزاری است.
خوشنويسي،كارگاه،فرهنگي،تذهيب،پاريس

به گزارش خبرگزاری مهر، همایش گرامیداشت فرهنگ های خارجی در پاریس ( موسوم به FICEP ) از تاریخ ۲۴ سپتامبر تا سوم اکبتر ۲۰۲۱ ( ۲ تا ۱۱ مهر ۱۴۰۰ ) در شهر پاریس برگزار می شود.
در این همایش، برنامه های هنری و فرهنگی مختلفی از سوی هنرمندان کشورمان اجرا خواهد شد.
یکی از این برنامه ها کارگاه و معرفی خوشنویسی و تذهیب ایرانی است که از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پاریس برگزار می شود.
برگزاری این کارگاه فرصتی در اختیار شرکت کنندگان قرار می‌دهد تا با ظرافت ها و غنای فرهنگی و هنر ایران در ابعاد مختلف آن از نزدیک آشنا شوند.
در این کارگاه، رمضانعلی واشقانی فراهانی، به معرفی خوشنویسی پارسی ( در سبک های نستعلیق و شکسته نستعلیق) و همچنین هنر تذهیب ایرانی می‌پردازد و براساس یک سنت دیرینه، وی نام بازدیدکنندگان از نمایشگاه و کارگاه خوشنویسی را برای آنها خوشنویسی و آن را به یادگار از فرهنگ و هنر ایرانی حفظ خواهند کرد.
این چهره فرهنگی کشورمان، در جریان برگزاری بیش از ۳۳ نمایشگاه خوشنویسی در فرانسه در سال های گذشته، نام هزاران بازدید کننده از نمایشگاه های مشترک خوشنویسی خود و تذهیب (همسرشان) را خوشنویسی کرده اند.