خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایش بیش از ۶۴۷ هزار نفر در مبادی مرزی کشور

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 06 مهر 1400 - 10:47
ولی پور گفت: تا صبح امروز ۶ مهرماه، ۶۴۷ هزار و ۳۳۸ نفر از مسافران در مبادی مرزی کشور کنترل و غربالگری شده‌اند.
مسافران،امداد،نجات،طرح،رئيس

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر خبر داد؛
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی ولی پور رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر، ضمن تاکید بر تداوم اجرای طرح کنترل بهداشتی مسافران در مبادی مرزی کشور گفت: این طرح با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ٢٠ اسفندماه ۹۹ آغاز شده و تا صبح امروز ۶ مهرماه، ۶۴۷ هزار و ۳۳۸ نفر از مسافران کنترل و غربالگری شده‌اند.
وی افزود: در این مدت ۹۰ هزار و ۸۲۶ مورد تست فوری و ۷۷ هزار و ۷۲ مورد تست پی سی آر از مسافران مشکوک به کرونا گرفته شده و ۲۱۲ نفر از مسافران نیز به صورت موقت قرنطینه شده اند.
رئیس سازمان امداد و نجات گفت: این طرح با مشارکت ۴۷۱ نیروی عملیاتی در ۱۶ استان در حال اجراست.
انتهای پیام/