خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۶۰ قبضه کلت کمری در قصرشیرین

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 06 مهر 1400 - 09:53
کرمانشاه- فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از کشف ۶۰ قبضه کلت کمری در قصرشیرین خبر داد.
انتظامي،قصرشيرين،جاويدان،قبضه،مأموران

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار علی اکبر جاویدان اظهار کرد: پس از اطلاع مأموران انتظامی شهرستان قصرشیرین مبنی بر ورود یک محموله اسلحه قاچاق از مرزها به داخل شهرستان رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: مأموران انتظامی قصرشیرین با انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی محل نگهداری اسلحه‌های قاچاق شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی بازرسی‌های لازم را به عمل آوردند.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: در بازرسی‌های انجام شده ۶۰ قبضه کلت کمری، ۸۰ قبضه خشاب و یک دستگاه دوربین دید در شب کشف شد.
جاویدان با اشاره به شناسایی اعضای باند از تلاش برای دستگیری آنها خبر داد و گفت: مبارزه با قاچاقچیان سلاح و مهمات جز اصلی‌ترین برنامه‌های نیروی انتظامی کرمانشاه به شمار می‌رود.