خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مزار شهدای گمنام میدان امام حسین (ع) غبارروبی شد

تسنیم | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 05 مهر 1400 - 12:53
مزار شهدای گمنام در میدان آیینی امام حسین (ع) غبارروبی شد.
اربعين،ميدان،منطقه،حضرت،امام،شهرداري،حسين،عاليات،عتبات،حرم،ح ...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هم‌زمان با اذان مغرب و عشا و در آستانه اربعین حسینی، مراسم غبارروبی از مزار شهدای گمنام میدان امام حسین (ع) با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدحسین ابوترابی‌فرد، امام جمعه موقت تهران، علی‌محمد سعادتی، شهردار منطقه 12 و معاونان شهرداری منطقه در محل این مزار برگزار شد.
بر اساس این گزارش، در حاشیه این مراسم که همراه با مداحی برای اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و عزاداری و سوگواری اربعین بود، ابوترابی‌فرد، اظهار کرد: شهرداری تهران با کمک سایر نهادها و حضور فعال شهرداران مناطق، مسیر ویژه پیاده‌روی اربعین از میدان امام حسین (ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، تدارک خوبی دیده‌اند برای اینکه روز اربعین، میزبان زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) باشند که با انگیزه زیارت آن حضرت به سمت حرم حضرت عبدالعظیم (ع) حرکت می‌کنند و امیدوارم خداوند در این خدمت‌رسانی این عزیزان را یاری فرماید.
سعادتی نیز ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی گفت: همه ساله اربعین حسینی، فرصت حماسه حضور شیعیان در سراسر دنیا برای تجدید بیعت با سید و سالار شهیدان است که در همه این سال‌ها شهرداری پایتخت در این عرصه، توفیق خدمت‌رسانی به عاشقان آن حضرت را چه در عتبات عالیات و چه در تهران داشته است.
وی با اشاره به اعزام نیروهای خدمات شهری این منطقه به عتبات عالیات افزود: امسال نیز طبق روال سال‌های گذشته، تعدادی از نیروهای مخلص شهرداری منطقه به منظور ادای دین به حضرت سیدالشهدا (ع) و خیل عظیم زائران ایشان به عتبات عالیات اعزام شدند که هفته گذشته، مراسم بدرقه این عزیزان از جلوی ساختمان شهرداری منطقه انجام شد.
شهردار منطقه 12، برپایی بیش از 50 غرفه فرهنگی به منظور خدمت‌رسانی به پیاده‌روی جاماندگان اربعین از میدان امام حسین (ع) تا میدان شوش با نقاط عطف میدان شهدا، میدان خراسان و شوش شرقی، راه‌اندازی کاروان خودرویی اربعین از میدان امام حسین (ع) تا حرم سید الکریم (ع)، اجرای برنامه‌های هنری و سنتی شامل دمامه‌نوازی، سرود و تواشیح، مداحی و مرثیه در طول مسیر، خدمت‌رسانی و برگزاری عزاداری اربعین در میدان بهارستان با مشارکت مجموعه یادمان ایثار، سفارش تولید سرود جاماندگان اربعین (کاری از گروه بین‌المللی بیان)، توزیع 3 هزار کتاب و 3 هزار سی‌دی اربعین حماسه ظهور، نمایشگاه کتاب و کتاب‌شناسی مرتبط با هفته دفاع مقدس و اربعین و در نهایت برگزاری برنامه دوچرخه‌سواری اربعین با همکاری اداره ورزش را از جمله برنامه‌های این منطقه، ویژه روز اربعین معرفی کرد.
انتهای پیام/