سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طاهری: افتخار می‌کنم که به باشگاه استقلال بازگشتم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 04 مهر 1400 - 15:19
سرپرست جدید تیم فوتبال استقلال درباره شرایط این تیم توضیحاتی را بیان کرد.
تمرين،استقلال،زمين،تيم،مشكل،فوتبال

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، بیژن طاهری پس از انتخاب به عنوان سرپرست جدید تیم فوتبال استقلال گفت: افتخار می‌کنم که به باشگاه خودم بازگشتم و از تمامی پیشکسوتان برای این موضوع اجازه می گیرم.
او افزود: باید از آجرلو و مجیدی حمایت کنیم تا تیم موفق شود و این تیم را به جایگاه واقعی خود برسانیم.
سرپرست تیم فوتبال استقلال بیان کرد: مشکلات زیاد است.
زمین تمرین مجموعه انقلاب اصلا خوب نیست.
امیدوارم تا آخر هفته یک زمین خوب برای تمرین فراهم شود.
به زمین‌های نفت تهرانسر، راه آهن و دستگردی خواهیم رفت تا هر کدام بهتر بود قراردادش را ببندیم، چون بازیکنان با مشکل کمر درد و زانو درد مواجه هستند.
طاهری گفت: اصلی‌ترین مشکل، نبود زمین تمرین مناسب است.
امیدوارم با درایت آجرلو این مشکل حل شود.
استقلال ۴۰ میلیون هوادار دارد، اما زمین تمرین ندارد.
او درباره اینکه بازگشت فرشید اسماعیلی و رشید مظاهری به استقلال منتفی شده است گفت: من فرصتی نداشتم در این باره صحبت کنم.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/