خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترکیه دیدار کردهای سوریه با ماکرون را محکوم کرد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 31 فروردین 1398 - 12:02
وزارت خارجه ترکیه اقدام رئیس‎جمهوری فرانسه در پذیرایی از هیأت نیروهای دموکراتیک سوریه را ناشایست و مغایر با هم پیمانی آنکارا- پاریس تعبیر کرد.
تركيه،نيروهاي،دموكراتيك،سوريه،فرانسه،آكسوي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یورونیوز، «حامی آکسوی» سخنگوی وزارت خارجه ترکیه، از کاخ الیزه به دلیل پذیرایی از نمایندگان نیروهای دموکراتیک سوریه، به شدت انتقاد کرد.
گفتنی است نیروهای دموکراتیک سوریه ائتلافی متشکل از یگان‌های کردی و عرب است که ترکیه آنها را تروریست می‌داند.
هیأتی از نیروهای دموکراتیک سوریه دیروز جمعه در پاریس با امانوئل ماکرون رئیس‎جمهوری فرانسه دیدار کرد.
ظاهراً ماکرون در دیدار با آنها مدعی شده که نیروهای فرانسوی در کنارشان باقی می‌مانند.
آنها همچنین از قول رئیس جمهوری فرانسه گفته‌اند که الیزه به کردهای سوری برای بازسازی و خدمات عمومی کمک مالی خواهد کرد.
حامی آکسوی هدف از اقدام ماکرون در پذیرش این هیأت را مشروعیت بخشیدن به یک شاخه تروریستی تعبیر و آن را اقدامی متناقض با هم پیمانی فرانسه - ترکیه و نیز بسیار ناشایست توصیف کرد.
وی افزود: ترکیه در اتخاذ اقداماتی که برای حفظ امنیت ملی خود مقتضی بداند، تردید نخواهد کرد.