خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چه کسانی نباید پیاز بخورند؟

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 03 مهر 1400 - 21:18
پیاز ویتامین‌ و مواد معدنی، فیبر و بسیاری از مواد مغذی را داراست و به دلیل ترکیب شیمیایی منحصر به فرد خود، فرایندهای التهابی را سرکوب می‌کند
پياز،مواد،التهابي،فرايندهاي

به گزارش مشرق، پیاز ویتامین‌ و مواد معدنی، فیبر و بسیاری از مواد مغذی را داراست و به دلیل ترکیب شیمیایی منحصر به فرد خود، فرایندهای التهابی را سرکوب می‌کند اما بعضی از افراد نباید پیاز مصرف کنند زیرا مشکلات گوارشی شان تشدید می شود.
«ناتالیا نفدووا»، متخصص تغذیه روسیه معتقد است افرادی که سندروم روده تحریک پذیر و ورم معده دارند نباید پیاز مصرف کنند.
پیاز ویتامین C، ویتامین B و فیبر دارد، بسیاری از مواد گیاهی از جمله فلاونوئیدها که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می‌کنند در پیاز وجود دارد.
این مواد باعث کاهش و سرکوب فرایندهای التهابی در بدن می‌شود و می تواند مانع از بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و انکولوژی شود.