خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

‌‌مرز‌های ‌خوزستان بسته است / زائران به مرز مراجعه نکنند‌

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 03 مهر 1400 - 15:30
گروه استان‌ها ـ فرمانده انتظامی استان خوزستان گفت: صبح امروز‌شنبه سوم ‌مهر‌ طی توافقات انجام شده با کشور عراق، 5 هزار ‌زائران از به کشورمان به عراق اعزام شدند.
شلمچه،عراق،زائران،مرز،رواديد،كشور

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شلمچه، سردار صالحی فرمانده انتظامی استان خوزستان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه صبح امروز‌شنبه سوم ‌مهر‌ طی توافقات انجام شده با کشور عراق، 5 هزار ‌زائران از به کشورمان به عراق اعزام شدند، اظهار داشت: ‌با توجه به تکمیل ظرفیت اعلام شده در حال حاضر مرز‌ها بسته است و امکان افزایش ظرفیت وجود ندارد از هموطنان عزیز می خواهیم که به مرزها مراجعه نکنند.
محمدحیدری فرماندار خرمشهر نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز‌ اظهار داشت: زائرانی که دارای گذرنامه و روادید بودند‌ موقتا از مرز شلمچه عبور کردند و زائران اربعینی که روادید سفر هوایی به عراق را دارند بر اساس موافقت دولت عراق می‌توانند روادید خود را به زمینی تبدیل کنند و در این راستا نماینده کشور عراق برای تبدیل روادید هوایی به زمینی در بخش عراقی مرز شلمچه مستقر شده است.
وی با بیان اینکه در صورتی که کشور عراق موافقت خود را برای بازگشت زائران اربعین از مرز شلمچه اعلام کند امکانات لازم برای خدمات رسانی به زائران در این گذرگاه مرزی فراهم خواهد شد، گفت: تا این لحظه اجازه برپایی موکب برای خدمات‌رسانی به زائران در مسیر شلمچه داده نشده و پیش‌بینی می‌شود برای بازگشت زائران از مرز شلمچه و خدمت رسانی به آنها اجازه برپایی موکب در این مرز داده شود.
انتهای پیام/341/ی