خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاسداشتی برای نوجوان ایذه ای در جشنواره فیلم کودک و نوجوان

ایسنا | فرهنگی و هنری | شنبه، 03 مهر 1400 - 10:31
دبیر سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در پیامی به مناسبت درگذشت «علی لندی» نوجوان فداکار ایذه‌ای عنوان کرد: جشنواره۳۴ غیرت و ایثار این قهرمان ملی را پاس خواهد داشت.
نوجوانان،جشنواره،كودكان،لندي،غيرت،ايثار،چهارمين

دبیر سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در پیامی به مناسبت درگذشت «علی لندی» نوجوان فداکار ایذه‌ای عنوان کرد: جشنواره۳۴ غیرت و ایثار این قهرمان ملی را پاس خواهد داشت.
به گزارش ایسنا به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، در متن پیام علیرضا تابش چنین آمده است: نوجوانانِ پُر شورِ این مرز و بوم، در عرصه علم و عمل، همواره، نگاهِ منتظرِ تاریخ را خیره یِ خود ساخته اند.
در ایامی که مردمِ ایران زمین، از یکسو، در اربعینِ سالار شهیدان به سوگ نشسته‌اند و از دیگرسو، یاد و خاطره سلحشورانِ هشت سال دفاع مقدس را احیا می‌کنند، شاهدِ خلقِ حماسه دیگری از سوی نوجوانِ آسمانی شده هستیم، علی لندی، متولد دهه ۸۰ فرزندِ برومندِ ایذه‌ای که ایثارگرانه، دلِ، به آتش زد و در قامتی پهلوانانه، خود را به کاروانِ مردان و زنانِ زلالِ این سرزمین رساند.
امسال هنرمندان در سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان و پنجمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان، غیرت و ایثار این قهرمان ملی را پاس خواهند داشت.
انتهای پیام