خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز کلاس‌های حضوری با 17هزار دانش‌آموز سمنانی/ هیچ پرده نمایشی جای معلم را نمی‌گیرد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 03 مهر 1400 - 09:36
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنانمعتقد است که هیچ پرده نمایشی جای معلم را نمی‌گیرد.
تعليم،حضوري،آموزش،تربيت،مدارس،مدرسه،پرورش،استان،شاد،مدار

ایسنا/سمنان مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنانمعتقد است که هیچ پرده نمایشی جای معلم را نمی‌گیرد.
محمد دستورانی در جشن آغاز سال تحصیلی اظهار کرد: نقطه آغاز تعلیم و تربیت خانه و خانواده و نقطه تکامل این فرایند مدرسه است و هیچ مکانی همچون مدرسه در اجتماعی شدن تغییر رفتار و یادگیری دانش آموزان موثر نیست و هیچ پرده نمایشی چون معلم نمی‌تواند ایفای نقش کند.
وی تصریح کرد: تداوم این فرایند اجتماعی در جامعه و بستر نهادهای اجتماعی است و به گونه ای همه آحاد جامعه باید در امر تعلیم و تربیت همکاری داشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان به تمجید از خدمات مدافعان سلامت و معلمان در دوران کرونایی پرداخت و اضافه کرد: به همه جاهدان آموزش و مجاهدان پرورش که در یک سال و نیم گذشته با روحیه جهادی و اخلاص تلاش کردند تا چراغ تعلیم و تربیت در استان خاموش نشود، ادای احترام دارم.همچنین به سخت کوشان و سفید پوشان کادر درمان نیز که یاری گر ما در این مسیر بودند ادای احترام دارم.
وی با اشاره به شیوه بازگشایی مدارس در دوران کرونا گفت: امروز با همکاری همگان، یک سوم مدارس ما به صورت حضوری در مدار تعلیم و تربیت قرار گرفتند.
دستورانی افزود: در ۳۵۰ مدرسه، ۱۷ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز که عمدتا در مناطق روستایی و عشایری هستند، آموزش به صورت حضوری آغاز و تعلیم و تربیت آنها به صورت حضوری در مدار قرار گرفته است.
وی از افزایش تدریجی کلاس‌های حضوری خبر داد و افزود: همچنین در نیمه دوم مهرماه، مدارس با جمعیت ۱۵۰ نفر و به صورت گروه بندی و با رعایت پروتکل‌ها به مدار تعلیم حضوری اضافه می‌شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان:ادامه داد: در پایان آبان‌ماه و با توجه به سرعت واکسیناسیون، در مدارس پر جمعیت به صورت حضوری و گروه‌بندی، فرایند آمورش و تعلیم انجام می‌شود.
وی از ادامه بخشی از آموزش ها در سامانه شاد اشاره و خاطرنشان کرد: اینترنت شبکه شاد برای همگان رایگان خواهد بود.
دستورانی از بروزآوری مدرسه تلویزیونی، شبکه شاد خبر داد و گفت: محتوای جدید در این سامانه بارگزاری و قابلیت‌های جدید نیز به آن اضافه شده است.
انتهای پیام