خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تردد در مرز مهران انجام نمی گیرد/تشدید کنترل در مبادی ورودی استان

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | شنبه، 03 مهر 1400 - 08:06
ایلام-فرمانده انتظامی ایلام با بیان اینکه مرز مهران همچنان بسته است، گفت: مردم به شایعات فضای مجازی توجه نکنند و اخبار را از منابع رسمی کشور دریافت کنند.
مرز،مهران،انتظامي،مهر،استان،اربعين،بسته_است،زائران

به گزارش خبرنگار مهر، سردار دلاور القاصی مهر صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خدمتگزاری به عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) در اربعین سال‌های گذشته از افتخارات نیروی انتظامی بود، اما شرایط امسال با انتشار ویروس کرونا بسیار متفاوت شده است و هیچ‌گونه خدماتی در مرز مهران و استان ایلام جهت عبور و مرور زائران ارائه نمی‌شود.
وی افزود: امسال مراسم پیاده روی اربعین برگزار نمی‌شود و مرز مهران برای عبور و مرور افراد همچنان بسته است و هیچ ترددی در آن صورت نمی‌پذیرد.
فرمانده انتظامی استان، ادامه داد: نیروی انتظامی در استان ایلام با تشدید کنترل و استقرار تیم‌های پلیس‌راه و انتظامی در محورهای مواصلاتی منتهی به مرز مهران از حرکت خودروهای غیر بومی و زائران به سمت پایانه مرزی جلوگیری می‌کند.
وی تصریح کرد: پلیس، افرادی را که بخواهند به صورت ناآگاهانه به سوی مرز مهران حرکت کنند بلافاصله به سمت استان‌های محل سکونت خود باز می‌گرداند و تمامی این اقدامات در راستای سلامت مردم است.
سردار القاصی مهر در پایان، اضافه کرد: آمدن مردم به سمت مرز جز سختی برای آنها چیزی ندارد چون مرز مهران بسته است و کشور عراق قوانین خاصی درمورد کسانی دارد که غیر قانونی وارد کشورشان شوند و مجازات‌های سنگینی در انتظار آنهاست، بنابراین درخواست ما این است مردم در همان جایی که زندگی می‌کنند ارادت خود را به اهل بیت نشان دهند و به شایعات کذب فضای مجازی توجه نکنند.