خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سه هزار بسیجی کهگیلویه و بویراحمد در طرح شهیدسلیمانی حضور داشتند

مهر | استان‌ها | شنبه، 03 مهر 1400 - 07:59
یاسوج- مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: در گام اول طرح شهید سلیمانی، بیش از سه هزار نفر بسیجی به صورت مستقیم حضور داشتند.
دوز،ساداتي،واكسن،واكسيناسيون

به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی ساداتی افزود: اکنون در گام پنجم طرح شهید سلیمانی قرار داریم و بیش از ۷۵۰ تیم حمایتی، مراقبتی و نظارتی در سطح روستاها و شهر فعال هستند.
وی با بیان اینکه در گام پنجم طرح شهید سلیمانی، تمرکز بر واکسیناسیون است، گفت: بیش از ۶۰ مرکز واکسیناسیون روستایی، هشت مرکز تجمیعی شهری در خانه‌های بهداشت، سوله‌های صالحین، اماکن نظامی و حسینیه ثارالله مستقر هستند.
ساداتی اظهار داشت: تا روزهای گذشته بیش از ۴۳۵ هزار و ۲۸ دوز واکسن به استان تحویل شده است و حدود ۳۹۴ هزار و ۴۴۴ دوز واکسن در استان تزریق شده است.
وی افزود: از این تعداد ۲۷۰ هزار و ۹۰۳ دوز در نوبت اول و ۱۲۳ هزار و ۵۴۱ دوز در نوبت اول و دوم واکسن تزریق کرده‌اند.
ساداتی واکسن‌های موجود را شامل سینوفارم، آسترازنکا و برکت عنوان کرد.