خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار وزیر خارجه سعودی با نماینده آمریکا در امور ایران

ایسنا | سیاسی | جمعه، 02 مهر 1400 - 16:12
وزیر خارجه عربستان با نماینده ویژه آمریکا در امور ایران دیدار و رایزنی کرد.
خارجه،آمريكا،ايران،وزير،توافق،بازگشت

وزیر خارجه عربستان با نماینده ویژه آمریکا در امور ایران دیدار و رایزنی کرد.
به گزارش ایسنا، وزارت امور خارجه عربستان سعودی با انتشار تصاویری در صفحه توییتر خود اعلام کرد که فیصل بن فرحان، وزیر خارجه این کشور در حاشیه هفتاد ‌ششمین نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل با رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران دیدار و رایزنی کرده است.
پیش از این وزاری خارجه شورای همکاری خلیج فارس از جمله بن فرحان با وزیر خارجه آمریکا دیدار کردند که منابع مطلع به گفته اند محور اصلی این گفت‌وگوها ایران بوده است.
این منابع همچنبن مدعی شدند که حاضران در نشست درخصوص مزایای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران از طریق بازگشت آمریکا به برجام توافق کردند اما درباره امتیازاتی که ایران باید درصورت بازگشت دوجانبه به توافق هسته‌ای دریافت کند، به اجماع نرسیدند.
وزیر خارجه عربستان سعودی درخصوص نقشه جایگزین درصورت عدم حصول توافق جهت بازگشت به برجام سوال کرده اما بلینکن بدون ارائه پاسخی صریح تنها به وزرای خارجه اطمینان داده که آمریکا به امنیت خلیج فارس متعهد است.
انتهای پیام