نظارت بر لبنیات فروشیهای سنتی شدت میگیرد
مدیر سلامت محیط کار و معاونت بهداشتی دانشگاه ابن سینا همدان با بیان اینکه همیشه لبنیاتیهای سنتی مورد توجه و نظارت ماموران بهداشتی بوده اند، گفت: با شروع فصل گرما این نظارتها شدت میگیرد.
لیدا رفعتی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: با توجه به اینکه مردم به مصرف لبنیات سنتی تمایل دارند بنابراین رعایت بهداشت در عرضه و نحوه نگهداری این مواد پرمصرف حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: همه لبنیات فروشیهای همدان دارای پروانه بهداشتی بوده و به شکل ماهیانه مورد نظارت و بازرسی ماموران بهداشتی قرار میگیرند.
مدیر سلامت محیط کار و معاونت بهداشتی دانشگاه ابن سینا همدان ابراز کرد: این واحدهای عرضه لبنیات سنتی از نظر رعایت بهداشت محیط، بهداشت فردی و عرضه مواد غذایی سالم، بازرسی میشوند.
رفعتی افزود: همکاران ما در بازرسی از لبنیاتیها اقدام به نمونهگیری از شیر، کره و خامه محلی میکنند، این نمونهها به آزمایشگاه دامپزشکی استان ارسال میشود.
وی با بیان اینکه در شیرهای سنتی احتمال بروز تب مالت و آفلاتوکسین وجود دارد، گفت: آفلاتوکسین نوعی قارچ است که تنها راه از بین بردن آن جوشاندن در دمای بسیار زیاد است.
مدیر سلامت محیط کار و معاونت بهداشتی دانشگاه ابن سینا همدان با تاکید بر اینکه خوشبختانه وضعیت محصولات لبنیاتیهای همدان خوب است و مورد حادی مشاهده نشده است، افزود: شایعترین مشکل این واحدهای عرضه کننده لبنیات سنتی عدم رعایت بهداشت فردی و محیطی گزارش شده است.
انتهای پیام/ش