سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زاکانی: بهشت زهرا در بحران کرونا ایثارگرانه و جهادگونه به مردم خدمت کرد/ بهشت زهرا الگویی برای سایر آرامستانها است

تسنیم | اجتماعی و حوادث | جمعه، 02 مهر 1400 - 11:12
شهردار تهران با بیان اینکه امروز به جرات می‌توان گفت بهشت زهرا با بیش از 51 سال تجربه اندوزی و خدمات‌رسانی به الگویی برای سایر آرامستانها تبدیل شده است، گفت: کرونا باعث شد این حقیقت که بهشت زهرا الگو و مرجع سایر آرامستانهای کشور است نمایان‌تر شود.
بهشت،زهرا،رساني،تهران،كرونا،شهردار،سازمان،دشوار،كاركنان،خدمت ...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا زاکانی شهردار تهران پس از بازدید از سازمان بهشت زهرا (س)، مجتمع عروجیان و خدمات رسانی به مردم توسط این سازمان در بحران کرونا در جمع پرسنل سالن های تطهیر حضور پیدا کرد و با اشاره به اینکه برای ما افتخار است که بتوانیم به مردم خدمت کنیم و این خدمتی که انجام می‌دهیم در نهایت باعث این معنا شود که خداوند از ما رضایت پیدا کند، تصریح کرد: از تک تک عزیزانی که در سازمان بهشت زهرا (س) با جوهره جهادی از ابتدای بحران کرونا به مردم خالصانه خدمت کردند.
چه جهادگرانی که فتح باب کردند و چه عزیزان همکاران در سازمان بهشت زهرا (س) که ایثارگرانه به همنوعان خود خدمات رسانی کردند،‌ جای تقدیر و تشکر دارد.
وی ادامه داد: آن ابتدای کرونا را به یاد بیاوریم، در آن روزها ترس و خوف از این بیماری و سرایت آن همه گیر بود و در آن زمان ایستادن و خدمات رسانی به مردم ارزشی والا و بی پایان به شمار می‌رود.
زاکانی گفت: این موضوع که کار هر چقدر سخت تر و دشوار تر باشد و نیاز به تلاش گسترده تر داشته باشد تا به نتیجه مطلوب برسد، و اینکه ما هر چقدر عمق اخلاص‌مان و عمق اعتقادمان به سر منشاُ هستی بیشتر باشد، برکت و خیر بیشتری هم درونش نهفته است بر همگان ثابت شده و قابل انکار نیست.
شهردار تهران تصریح کرد: افتخار و ارزش از همان ابتدا نصیب کارکنان بهشت زهرا (س) شد که با تغسیل اموات کرونایی و تکریم خانواده های داغدار در بهشت زهرا (س) توانستید با رعایت همه موارد شرعی و بهداشتی تبدیل به الگوی خدمات رسانی شوید.
شهردار تهران با تجلیل از کارکنان بهشت زهرا (س) تاکید کرد: کار و خدماتی که کارکنان بهشت زهرا (س) به مردم ارائه می کنند، خدماتی خاص و دشوار است و کار هر کسی نیست که در چنین شرایطی سخت و دشوار مانند کرونا ایثارگرانه و جهادگونه با ایستادگی مثال زدنی صحنه را خالی نکند و به همنوع خود خدمت کند.
شهردار تهران در ادامه از روند ساخت ساختمان جدید مرکز ایزوله بهشت زهرا بازدید کرد ، این مرکز به عنوان بزرگترین و مجهزترین مرکز ایزوله تطهیر متوفی در جهان اسلام در زمینی به مساحت 7600 متر مربع و حدود 8000 متر مربع بنا در دو طبقه احداث و با رعایت کلیه استانداردهای بهداشتی در مکانی با دسترسی مناسب و با هدف سرویس دهی به عنوان مکمل عروجیان فعلی و یا در شرایط بحرانی و یا خدمات رسانی به آرامستانهای آینده شهر تهران طراحی و در حال احداث است.
انتهای پیام/