خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش محسوس دمای هوا در اردبیل طی دو روز آینده

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 31 شهریور 1400 - 23:59
کارشناس هواشناسی گفت: طی دو روز آینده شاهد افزایش ۸ تا ۱۲ درجه ای دما در استان اردبیل خواهیم بود.
وزش،باد،روز،اردبيل،خزر،همراه،استان،آينده

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
صادق ضیاییان کارشناس هواشناسی در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان این‌که بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش یابی طی سه روز آینده در جنوب سیستان‌وبلوچستان، برخی نقاط شرق هرمزگان و ارتفاعات کرمان ابرناکی و بارش پراکنده پیش بینی می شود گفت: در پنج روز آینده در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب ابرناکی و بارش پراکنده گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.
ضیاییان اظهار کرد: بعدازظهر جمعه و در روز شنبه با عبور امواج تراز میانی جو همراه با نفوذ هوای خنک از شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر، در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی کاهش محسوس دما و رگبار رعدوبرق و وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد.
او ادامه داد: در دو روز آینده به سبب وزش باد شدید جنوبی در استان اردبیل شاهد افزایش محسوس دما بین ۸ تا ۱۲ درجه به ویژه در نواحی مرکزی این استان خواهیم بود.
بیشتر بخوانید
او درباره آب‌وهوای استان تهران هم گفت: آسمان تهران صاف در بعد از ظهر همراه با وزش باد خواهد بود.
بیشترین دمای تهران به ۳۳ و کمترین به ۲۳درجه می رسد.
انتهای پیام/