خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خودکفایی در تجهیزات نظامی موجب اقتدار جمهوری اسلامی ایران شده است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 31 شهریور 1400 - 16:23
شهرکرد- نماینده ولی‌فقیه چهارمحال و بختیاری گفت: تولید تجهیزات نظامی و خودکفایی در این حوزه موجب اقتدار جمهوری اسلامی ایران شده است.
اقتدار،نيروهاي،كرونا،مسلح،مقدس،نظامي،دفاع،كمك

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد علی نکونام پیش از ظهر چهارشنبه در مراسم رژه موتوری و خودرویی نیروهای مسلح چهارمحال و بختیاری، با بیان اینکه در هفته دفاع مقدس باید رشادت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان به نسل جوان منتقل شود، اظهار کرد: اقتدار رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس نباید به فراموشی سپرده شود.
امام جمعه شهرکرد عنوان کرد: با تولید تجهیزات نظامی و خودکفایی در آن نیروهای نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی ایران به نقطه اقتدار دست یافتند.
وی با بیان اینکه اخلاق مداری، کمالات و تعاملات انسانی به جامعه کرامت می‌دهد، عنوان کرد: ساخت و دستیابی به تکنولوژی جدید در حوزه نظامی دشمن جمهوری اسلامی ایران را به وحشت انداخته است.
حجت‌الاسلام نکونام با اشاره به اقتدار نیروهای مسلح در حفظ امنیت کشور، گفت: اقتدار نیروهای مسلح باید بدون هر انحرافی در سایه ارزش‌ها و خدا محوری حفظ شود.
نماینده ولی فقیه چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه رژه موتوری امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت ترکیبی برگزار شد، تصریح کرد: مردم همدلی و کمک به همنوعان را در طرح کمک مومنانه به خوبی نشان دادند.
وی با بیان اینکه طرح کمک مومنانه باید تا ریشه کنی کرونا اجرا شود، اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس همه مردم برای زمین گیر کردن دشمن به میدان آمدند و امروز باید این مهم در جهت زمین گیری کرونا انجام شود.