سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرونا بی‌رحمانه جان می‌گیرد / 5 فوتی جدید در اردبیل

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 31 شهریور 1400 - 13:47
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل گفت: در ۲۴ ساعت گذشته 40 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و 5 نفر در اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.
اردبيل،استان،كرونا،واكسن،بيمار

ایسنا/اردبیل رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل گفت: در ۲۴ ساعت گذشته 40 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و 5 نفر در اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.
شهرام حبیب‌زاده 31 شهریور در جمع خبرنگاران گفت: در ۲۴ ساعت گذشته 40 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و 5 نفر در اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.
وی افزود: مجموع واکسن تزریق شده در استان اردبیل در دو نوبت اول و دوم نیز 742 هزار و 312 واکسن بوده است که از این تعداد 518 هزار و 273 واکسن مربوط به نوبت اول و 224 هزار و 39 واکسن مربوط به نوبت دوم می‌باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل با بیان اینکه در حال حاضر 240 بیمار تحت نظر هستند، ادامه داد: همچنین 56 بیمار کرونایی نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های استان اردبیل مرخص شدند.
حبیب‌زاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر شمار کل بیماران بستری در استان اردبیل 338 نفر است که از این تعداد 80 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه ICU قرار دارند.
به گفته وی، هم‌اکنون شهرستان‌ پارس‌آباد، بیله‌سوار، مشگین‌شهر، اردبیل، نیر و خلخال در وضعیت نارنجی و شهرستان‌های اصلاندوز، گرمی، نمین، سرعین و کوثر در وضعیت زرد قرار دارند.
انتهای پیام