خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زلنسکی لیست اوکراینی‌های بازداشتی در روسیه را به گوترش داد

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 31 شهریور 1400 - 13:45
دفتر ریاست جمهوری اوکراین امروز (چهارشنبه) گزارش داد، ولودیمیر زلنسکی، فهرستی شامل نام بیش از ۴۰۰ اوکراینی بازداشتی در منطقه دونباس و روسیه را تحویل آنتونیو گوترش داد و خواستار همکاری در آزادی آنها شد.
اوكراين،رئيس،جمهوري،كريمه،سازمان،اوكرايني،آنتونيو

دفتر ریاست جمهوری اوکراین امروز (چهارشنبه) گزارش داد، ولودیمیر زلنسکی، فهرستی شامل نام بیش از ۴۰۰ اوکراینی بازداشتی در منطقه دونباس و روسیه را تحویل آنتونیو گوترش داد و خواستار همکاری در آزادی آنها شد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین در دومین سفر کاری خود به ایالات متحده در حاشیه هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل ملاقات کرد.
دفتر زلنسکی اعلام کرد: رئیس جمهور لیستی با نام تقریبا ۴۵۰ اوکراینی را که در سرزمین‌های اشغالی موقت (دونباس) و روسیه نگهداری می‌شوند، به دبیرکل سازمان ملل تحویل داد.
او از آنتونیو گوترش خواست در آزادی این زندانیان کمک کند.
رئیس دولت از طرف مقابل برای حمایت از حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین تشکر کرد و او را در جریان تازه‌ترین تحولات امنیتی دونباس قرار داد.
رئیس جمهوری اوکراین همچنین گوترش را در جریان نشست "پلتفورم کریمه" قرار داد که ۲۳ اوت در کی‌یف برگزار شد.
با ابتکار عمل زلنسکی، بیش از ۴۰ کشور و سازمان بین‌المللی برای بررسی بازگشت حاکمیت اوکراین بر سر کریمه جمع شدند.
کریمه در سال ۲۰۱۴ رای داد که بخشی از روسیه باشد.
بیشتر کشورهای غربی و کی‌یف نتیجه این رفراندوم را نپذیرفته‌اند.
زلنسکی گفت، اوکراین روی حمایت کامل سازمان ملل در خصوص این ابتکارعمل حساب می‌کند.
رئیس جمهوری اوکراین همچنین اول سپتامبر از رئیس جمهوری آمریکا خواسته بود برای آزادی حدود ۴۵۰ زندانی اوکراینی در دونباس و کریمه کمک کند.
انتهای پیام