خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام آمادگی عربستان برای میانجیگری میان هند و پاکستان

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 30 شهریور 1400 - 13:53
وزیر خارجه عربستان در سفر به هند درخصوص میانجیگری میان دهلی نو و اسلام آباد اعلام آمادگی کرد.
هند،پاكستان،گفتگو،مسئله،جامو،كشمير،درخصوص،عربستان

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه خبری لایو هندوستان، فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی در سفرش به هند بطور مفصل با مقامات هندی درخصوص روابط هند و عربستان سعودی و همچنین اوضاع افغانستان گفتگو کرد.
وی همچنین در خصوص روابط هند و پاکستان اظهار کرده است: ما آماده میانجیگری برای برقراری گفتگو میان دو کشور هستیم.
فیصل بن فرحان گفت: ما آمادگی لازم برای برقراری گفتگو در یک دفتر باشکوه را داریم و تنها دو کشور باید زمان انجام گفتگو را تعیین کنند.
وی افزود: مسئله کشمیر میان دو کشور به یک جنجال بزرگ تبدیل شده است و ما از دو طرف درخواست می‌کنیم با تمرکز در این خصوص اقدام کنند تا این تنش‌ها به بهترین نحو از میان برداشته شود.
وزیر امور خارجه عربستان درخصوص اظهارات اخیر سازمان همکاری اسلامی به ریاست ریاض درباره مسئله جامو و کشمیر و وضع مسلمانان هند گفت: این‌ها مسائل داخلی هند است و مقامات و مردم هند باید در این باره تصمیم بگیرند.
لازم بذکر است هند و پاکستان تاکنون ۳ جنگ میان هند و پاکستان رخ داده است که هر سه مورد به شکست پاکستان انجامیده است.
مقامات پاکستان طی روز‌های اخیر به کرات بر این مسئله تأکید کرده اند که برای آغاز گفتگو میان هند و پاکستان درخصوص حل مسئله جامو و کشمیر هند باید اقدامات غیرقانونی و یکجانبه در اوت سال ۲۰۱۹ را لغو کند.
دولت هند نیز ضمن مخالفت شدید با این درخواست اظهار کرده است که جامو بخش جدایی ناپذیر از هند است و هیچ کشوری حق دخالت در امور داخلی هند را ندارد.
انتهای پیام/