خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۳ زندانی جرائم غیر عمد با کمک خیرین در فارس آزاد خواهند شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 30 شهریور 1400 - 13:41
شیراز - رئیس ستاد برگزای نماز جمعه شیراز گفت:۸۳ زندانی جرائم غیرعمد در استان فارس با بدهی افزون بر ۴ میلیارد تومان در روز ولادت پیامبر مهربانی‌ها آزاد خواهند شد.
جمعه،نماز،ستاد،شيراز،برگزاري،مردمي،تومان،اجتماعي،رئيس،خيران، ...

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد فخارزاده گفت: این ستاد با استفاده از ظرفیت ستاد دیه، خیران و کمک‌های مردمی، ۸۳ زندانی جرایم غیرعمد در استان فارس با بدهی افزون بر ۴ میلیارد تومان در روز ولادت پیامبر مهربانی‌ها آزاد خواهد کرد.
وی با بیان اینکه نمازجمعه رسانه‌ای مهم برای رساندن مطالبات مردم به گوش مسئولان است و صرفاً بعد سیاسی ندارد، افزود: نباید نماز جمعه را تنها یک سنت عبادی تلقی کرد، بلکه دارای ابعاد سیاسی، عبادی، اجتماعی و فرهنگی است.
رئیس ستاد برگزاری نماز جمعه شیراز خواستار تبلیغ و ترویج فرهنگ نماز جمعه از سوی رسانه‌ها شد و افزود: رسانه‌ها هم با بعد اجتماعی و مطالبه گری از دستگاه‌ها باید در این راستا اثر گذار باشند.
او گفت: ستاد برگزاری نماز جمعه شیراز در بعد اجتماعی با برگزاری ۸ رزمایش و هزینه ۴ میلیارد تومانی توانسته در تأمین مایحتاج اقشار محروم در سطح این شهر ورود کند.
رئیس ستاد برگزاری نماز جمعه شیراز، از تشکیل مجمع خیرین ستاد نماز جمعه در شهرستان شیراز خبر داد و هدف از تشکیل آن را استفاده از ظرفیت پنهان لایه‌های خیران در سطح شهر از جمله پزشکان، باغداران نمونه و سرمایه‌گذاران عنوان کرد.
فخارزاده یادآور شد که امسال به همت ستاد نماز جمعه شیراز در روز عید غدیر ۱۱۰ هزار پرس غدای گرم بین اقشار نیازمند در استان فارس توزیع شد.
او همچنین با بیان اینکه هیچ بودجه دولتی برای ستادهای نماز جمعه وجود ندارد و بودجه مستقیمی نداریم، گفت: نمازهای جمعه از طریق کمک‌های مردمی و خیرین اداره می‌شود و برای امسال ۶.۵ میلیارد تومان اعتبار در قالب طرح جامع در نظر گرفته شده است.
رئیس ستاد نماز جمعه شیراز، برپایی اردوی جهادی در روستاهای گردون و سلطان آباد شیراز، ارسال محموله کمک‌های مردمی، توزیع بسته‌های معیشتی و پرداخت ۲۰۰ میلیون تومان بصورت نقدی به مناطق زلزله زده سی سخت از جمله طرح‌های برون استانی این ستاد عنوان کرد.
فخارزاده همچنین از برگزاری نماز جمعه این هفته شیراز (جمعه دوم مهرماه) در مسجد جامع شهدای شیراز خبر داد و گفت: در یکسال گذشته با هماهنگی و سایر ارگان‌ها ۳۰ همایش توسط ستاد نماز جمعه برگزار شده است.