خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار دز واکسن کرونا در خراسان رضوی تزریق شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 30 شهریور 1400 - 10:47
مشهد ـ رئیس پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای واکسیناسیون، دو میلیون و ۳۷۴ هزار و ۶۶۸ دز واکسن در مناطق تحت پوشش این دانشگاه تزریق شده است.
دز،واكسن،تزريق،پوشش،مناطق

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدجعفر صادقی با بیان این‌که خوشبختانه روند واکسیناسیون سرعت خوبی گرفته است، اظهار کرد: دو میلیون و ۳۷۴ هزار و ۶۶۸ دز واکسن در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد تزریق شده است.
وی با بیان این‌که در حال حاضر ۵۸ پایگاه و مرکز واکسیناسیون در مناطق زیر پوشش دانشگاه راه‌اندازی شده است، ادامه داد: از مجموع واکسن‌های تزریق شده، یک میلیون و ۶۶۸ هزار و ۴۵۱ مورد دز اول و ۷۰ هزار و ۲۱۷ واکسن نیز دز دوم بوده است.
رئیس پیشگیری و مبازره با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد، به ظرفیت تزریق روزانه ۱۰۰ هزار دز واکسن در مناطق زیر پوشش این دانشگاه اشاره کرد و گفت: روز گذشته بیش از ۷۵ هزار دز واکسن در مناطق زیر پوشش تزریق شد.
وی از گروه‌های سنی بالای ۱۸ سال خواست با مراجعه به نزدیک‌ترین مرکز واکسیناسیون نسبت به دریافت واکسن خود اقدام کنند.
صادقی با بیان این‌که در آستانه فصل سرما و احتمال افزایش مجدد تعداد بیماران سرپایی و بستری وجود دارد، اضافه کرد: باید قبل از پیک ششم جمعیت بالایی از مردم واکسینه شوند تا به‌طور مجدد شاهد شرایط بحرانی و روند افزایشی تعداد بیماران و فوتی‌ها نباشیم.