خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت صنعا: ائتلاف متجاوز عربی ۱۵۳ هزار بار توافق الحدیده را نقض کرد

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 30 شهریور 1400 - 09:30
دولت صنعا اعلام کرد که ائتلاف متجاوز عربی در یمن ۱۵۳ هزار بار توافق الحدیده را نقض کرد که در نتیجه این نقض‌ها هزاران تن کشته و زخمی شده‌اند.
توافق،نقض،ائتلاف،دشمن،عربي

دولت صنعا اعلام کرد که ائتلاف متجاوز عربی در یمن ۱۵۳ هزار بار توافق الحدیده را نقض کرد که در نتیجه این نقض‌ها هزاران تن کشته و زخمی شده‌اند.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری المیادین، یوسف المدانی، فرمانده منطقه نظامی پنجم وابسته به وزارت دفاع دولت صنعا گفت: ائتلاف متجاوز عربی بیش از ۱۵۳ هزار بار توافق سوئد درباره الحدیده را نقض کرد که به کشته و زخمی شدن هزاران تن منجر شد.
دشمن امروز قبل از دوست میزان قدرت ما برای پاسخ کوبنده را می‌داند.
ما اگر گزینه‌ای را اتخاذ کنیم دشمن فرصتی پیش روی خود برای پشیمانی پیدا نمی‌کند.
وی گفت: جنگنده‌های دشمن بیش از ۹۳۱ حمله به استان الحدیده از زمان آغاز توافق آتش بس انجام دادند.
در این راستا ارتش و کمیته‌های مردمی یمن مقابل عملیات گسترده نیروهای ائتلاف عربی در روستای بره در جنوب الحدیده ایستادند.
این عملیات نقض توافق آتش بس در الحدیده محسوب می‌شود.
انتهای پیام