خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور قهرمان کشتی جهان با عنوان سرمربی در لیگ برتر

مهر | ورزشی | سه شنبه، 30 شهریور 1400 - 08:54
حسن رحیمی قهرمان قهرمان کشتی جهان و عنوان‌دار المپیک با هدایت تیم مقاومت تهران در لیگ برتر کشتی آزاد امسال حضور خواهد یافت.
كشتي،ليگ،آزاد،برتر،مقاومت،حضور،تيم

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان ورزش بسیج مستضعفین طی یک نامه رسمی به علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی تیم مقاومت را برای حضور در رقابت‌های لیگ برتر کشتی معرفی کرده است.
بر این اساس قرار است حسن رحیمی نفر سوم بازی‌های المپیک توکیو و دارنده یک مدال طلا، یک نقره و ۲ برنز کشتی آزاد جهان به‌عنوان سرمربی در تیم مقاومت حضورداشته باشد.
در تیم مقاومت که قرار است با رویکرد پشتوانه‌سازی و بها دادن به کشتی‌گیران جوان و آینده‌دار در لیگ برتر کشتی آزاد تیمداری کند، علی‌اصغر بذری نایب‌قهرمان جهان نیز به عنوان یکی از اعضای کادر فنی حضور خواهد داشت.
طبق برنامه قرار است امروز تعدادی از کشتی‌گیران جوان به همراه حسن رحیمی برای ثبت قرارداد در سازمان لیگ فدراسیون کشتی حاضر شوند.
تاکنون تیم‌های فولادین ذوب آمل، ستارگان ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، خراسان جنوبی و جوانان البرز با عقد قرارداد با کشتی‌گیران خود برای حضور در لیگ برتر کشتی آزاد اعلام امادگی کرده اند.
رقابت‌های لیگ برتر کشتی آزاد و فرنگی سال ۱۴۰۰ جام یادگار امام (ره) بعد از رقابتهای جهانی ۲۰۲۱ نروژ و از اواخر مهرماه آغاز خواهد شد.