خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رونالدو جهت پنالتی حریف را به دخیا گفت+عکس

فارس | ورزشی | دوشنبه، 29 شهریور 1400 - 13:35
تصاویر پشت دروازه نشان می‌دهد که رونالدو پیش از پنالتی وستهام در لحظات پایانی، دخیا را از جهت ضربه باخبر کرده است.
پنالتي،ضربه،منچستريونايتد،وستهام،شياطين،رونالدو

به گزارش خبرگزاری فارس، روز گذشته منچستریونایتد در دیداری حساس و نفس‌گیر مقابل وستهام به برتری 2 بر یک رسید تا به صدرجدول نزدیک شود.
شیاطین سرخ در دقیقه 89 با ضربه دیدنی لینگارد از میزبان با نتیجه 2 بر یک پیش افتادند ولی داور مسابقه یعنی «مارتین اتکینسون» در دقیقه 94 برای وستهام یک پنالتی گرفت.
مارک نوبل، اسطوره این تیم وارد مسابقه شد و ضربه پنالتی خود را به دست دخیا زد تا منچستریونایتد به شکلی دراماتیک در لندن به پیروزی دست یابد.
دخیا که از سال 2014 تاکنون موفق نشده بود یک پنالتی مهار کند، روز گذشته ناجی اصلی تیمش شد و توانست یک رکورد عالی پس از 7 سال به ثبت رساند.
تصاویر پشت دروازه نشان می‌دهد که رونالدو پیش از ضربه پنالتی، جهت ضربه مارک نوبل را به دخیا گفته و می‌توان استنباط کرد که دخیا با کمک کریس این توپ را مهار کرده است.
رونالدو با آمدنش در منچستریونایتد این تیم را به مدعی اصلی قهرمانی در انگلیس بدل کرده است.
او طی 3 بازی 4 گل زده و حالا با مشخص کردن جهت پنالتی، کمک دیگری به شیاطین سرخ کرده است.
انتهای پیام/