خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشنواره "شعر مرصاد" دی ماه برگزار می‌شود/ ارسال ۱۲۰ اثر به دبیرخانه جشنواره

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 29 شهریور 1400 - 08:13
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به برگزاری جشنواره شعر مرصاد در دی‌ماه امسال گفت: ۱۲۰ اثر از ۱۰ استان کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
جشنواره،ارسال،استان،كرمانشاه،فرهنگ،مديركل،اشاره،مرصاد،فاضلي، ...

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به برگزاری جشنواره شعر مرصاد در دی‌ماه امسال گفت: ۱۲۰ اثر از ۱۰ استان کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
بهرام فاضلی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به غیر رقابتی بودن جشنواره، گفت: فراخوان این جشنواره صرفا جهت جمع آوری آثار جهت چاپ کتاب بوده و در فراخوان جشنواره نیز به این موضوع اشاره شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاداسلامی استان کرمانشاه با اشاره به اعلام فراخوان این جشنواره از ۲۴ اردیبهشت ماه امسال گفت: این جشنواره با محوریت موضوعاتی همچون شهید سردار سلیمانی و شهدای مقاومت، شهدای مدافع حرم، فرهنگ ایثار و شهادت و شهدای سلامت در دستور کار قرار گرفته و آثاری با این موضوعات به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
وی از ارسال ۱۲۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره خبر داد و افزود: خوشبختانه استقبال خوبی از این جشنواره صورت گرفته و تاکنون از ۱۰ استان کشور ارسال اثر داشته ایم.
فاضلی افزود : آثار ارسالی پس از داوری اولیه برای چاپ مجموعه کتاب «شعر مرصاد» انتحاب خواهند شد و برای شاعران منتخب نیز لوح تقدیر شرکت در جشنواره به همراه چند جلد کتاب ارسال خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاداسلامی استان کرمانشاه یادآور شد: اگر جشنواره به صورت رقابتی برگزار می شد قطعا شاهد ارسال آثار بیشتری بودیم و امیدوارم دور بعد جشنواره به صورت رقابتی برگزار شود.
وی از برگزاری آیین اختتامیه این جشنواره همزمان با سالروز شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی در دی ماه امسال خبر داد و افزود: تلاش ما این است که در صورت مساعد بودن شرایط کرونایی اختتامیه را به شکل مناسبی برگزار کنیم.
فاضلی افزود: رویکرد ما به هشت سال دفاع مقدس یک رویکرد هدفمند و با برنامه است و ویژه برنامه های این اداره کل نیز در این راستا طرح ریزی و برنامه ریزی شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: مرصاد یک جریان زنده در پیکره نظام اجتماعی و فرهنگی و سیاسی و نظامی ایران است و بخشی از افتخارات امروز ما به همین موضوع بر می گردد و انتخاب پنجم مردادماه به عنوان روز ملی کرمانشاه نیز موید این موضوع است.
انتهای پیام