خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرلشکر سلامی: امروز یک آمریکای شکست‌خورده، فراری و افسرده را شاهد‌یم/ همه دنیا به ایستادگی ملت ‌ایران در برابر ابرقدرت‌ها‌ غبطه می‌خورند

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 28 شهریور 1400 - 23:12
گروه استان‌ها - فرمانده کل سپاه ‌شکست هیمنه آمریکا در منطقه و جهان را مورد تاکید قرار داد و گفت: امروز ما دیگر آمریکای خطرناک نمی‌بینیم بلکه یک آمریکای شکست خورده و فراری و افسرده را شاهد هستیم.
اسلام،ايران،سلامي،سپاه،ملت،حضور،سرلشكر،پاسداران،خورده،سردار

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در همایش اقتدار عاشورایی سپاه ناحیه تبریز، جاودانگی اسلام را به برکت حضور زنان و مردانی دانست که در موقعیت‌های سخت و خطیر برای دفاع از حریم اسلام در صحنه حضور پیدا می‌کنند و اظهار داشت: به مدد الهی و حضور مردم در صحنه‌ها در میدان‌های رویارویی اسلام و کفر، نصرت و پیروزی اسلام را شاهد هستیم.
وی شکست هیمنه آمریکا در منطقه و جهان را مورد تاکید قرار داد و گفت: امروز ما دیگر آمریکای خطرناک نمی‌بینیم بلکه یک آمریکای شکست خورده و فراری و افسرده را شاهد هستیم.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، رژیم‌های تابع آمریکا را هم‌شکست خورده دانست و افزود: ما امروز رژیم سعودی را که بتواند به هر شکل ممکن به یک ملت بی دفاع مثل یمن حمله کند را نمی‌بینیم و این قدرت‌ها در حال احتضار است.
سردار حسین سلامی، با بیان اینکه اسلام، موانع بزرگی را پشت سر گذاشته است، خاطر نشان کرد: امروز جوانه‌های امید در قلب جوانان امیدوار جهان در حال رویش است.
وی در کشورمان با وجود همه فشارها، ملت ایران در حال مقاومت بوده و اکنون این موانع درحال برداشته شدن است، ابراز داشت: سختی‌ها درحال آسان شدن است و جاده‌ها در حال هموار شدن است.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با تاکید بر اینکه اسلام و مسلمانان در حال قد کشیدن هستند و حیات در جامعه جاری شده است، تصریح کرد: دلیل این پیروزی‌ها، مقاومت مردم بزرگ ایران است.
وی خاطرنشان کرد: وقتی سیل، زلزله یا کرونا به وجود می‌آید، این مردم بزرگ ایران و بسیجیان هستند که به کمک یکدیگر می‌شتابند و در همه جا سپر بلای مردم می‌شوند.
سرلشکر سلامی با بیان اینکه امروز همه دنیا به وجود یک ملت که بیش از 4 دهه در برابر قدرت‌های بزرگ ایستاده غبطه می‌خورد، گفت: نام ایران با عظمت، مهربانی، پیشرفت و انسجام و اتحاد تعریف می‌شود و این امت امروزی همواره امام و رهبر خود را عاشقانه دوست می‌دارند.
انتهای پیام/111/ش