خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران منوط به مشخص شدن معاون فرهنگی ارشاد

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 28 شهریور 1400 - 18:06
امسال با توجه به شیوع کرونا در کشور و یکسان نبودن میزان شیوع آن در تمام شهر‌های کشور بنا شده دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران برگزار شود.
كتاب،نمايشگاه،مجازي،تهران،برگزار،كشور

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در شرایط کرونایی کشور، سال گذشته نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار نشد.
اما برای جبران خسارت ناشی از کرونا به ناشران، نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران برگزار شد و تمام مخاطبان کتاب از سراسر کشور در بهمن ماه سال گذشته به سایت نمایشگاه مجازی کتاب مراجعه و کتاب‌های مورد نیازشان را تهیه کردند.
امسال هم با توجه به شیوع کرونا در کشور و یکسان نبودن میزان شیوع آن در تمام شهر‌های کشور بنا شد، دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران برگزار شود.
براساس پیگیری‌های باشگاه خبرنگاران جوان محسن جوادی، معاون فرهنگی دولت دوازدهم زمان برگزاری آن را نیمه دوم سال جاری اعلام کرد و گفت ممکن است در بهمن ماه مصادف با سالگرد برگزاری نخستین دوره نمایشگاه مجازی کتاب تهران برگزار شود.
کار‌های اجرایی نمایشگاه مجازی کتاب تهران در موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران که مجری برگزاری آن است، ادامه دارد.
پیشرفت بیشتر کار‌های اجرایی و هماهنگی آن به مشخص شدن معاون فرهنگی وزارت ارشاد دولت سیزدهم بستگی دارد.
باوجود گمانه زنی‌هایی که در این باره وجود دارد، هنوز حکمی در این باره صادر نشده است تا کار‌های اجرای نمایشگاه مجازی تهران با سرعت بیشتری انجام شود.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/