خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رقابت ۹۷۰ پادکست در مرحله دوم جشنواره قصه‌گویی کانون

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 28 شهریور 1400 - 13:43
۹۷۰ پادکست قصه‌گویی به مرحله دوم ارزیابی بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری راه یافت.
جشنواره،آثار،كانون،پادكست،فكري،پرورش،گروه

به گزارش حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در اولین سال حضور و رقابت پادکست‌ها در جشنواره‌ بین‌المللی قصه‌گویی، بیش از ۱۷۰۰ اثر در این بخش به دبیرخانه‌ جشنواره ارسال شده است که با پایان داوری مرحله‌ اول، ۹۷۰ پادکست قصه‌گویی به مرحله‌دوم ارزیابی بیست‌وسومین جشنواره‌ بین‌المللی قصه‌گویی کانون راه یافت.
محمد گودرزی‌دهریزی دبیر این رویداد، با بیان این‌که ۱۷۰۰ اثر رسیده از سوی یک گروه ۵ نفره پایش شده است، تاکید کرد: این آثار در مرحله‌ دوم از سوی یک گروه ۳ نفره از داوران مجرب، پایش و برترین‌ها معرفی خواهند شد.
وی ضمن اظهار امیدواری، گفت: با تلاش همکاران و داوران جشنواره، طی ۱۰ روز قبل از اختتامیه و مرحله‌ کشوری، برگزیدگان قصه‌های صوتی مشخص و در اختتامیه‌ جشنواره بیست و سوم معرفی می شوند.
دبیر بیست‌وسومین جشنواره‌ بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری در ادامه تصریح کرد: بعضی از آثار فرستاده‌شده، استاندارد‌های لازم برای راه یافتن به مرحله‌ دوم را نداشتند.
به طور مثال؛ بعضی از شرکت‌کنندگان، نمایش‌های رادیویی را به جای پادکست برای جشنواره فرستاده بودند.
گودرزی‌دهریزی ادامه داد: یکی از مشکلات شایع در آثار رسیده، عدم توجه به مدیریت زمان برای ساخت پادکست بود که موجب حذف برخی از آثار در مرحله‌ اول شد.
مرحله‌ پایانی بیست‌وسومین جشنواره‌ بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همزمان با شب یلدا برگزار می‌شود و اسامی آثار راه‌یافته به این مرحله، در پایگاه اینترنتی جشنواره به نشانی www.kanoonfest.ir و یا پایگاه خبری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به نشانی https://www.kanoonnews.ir در دسترس عموم علاقه‌مندان است.
انتهای پیام/