خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خرانق برای دو ثبت جهانی کاندیدا شد

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | یکشنبه، 28 شهریور 1400 - 12:44
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد اعلام کرد: خرانق برای اولین بار در ایران و در اتفاقی بی‌سابقه در دنیا همزمان کاندیدای دو ثبت جهانی در حوزه‌های گردشگری و میراث است.
گردشگري،ثبت،جهاني،خرانق،همزمان

ایسنا/یزد مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد اعلام کرد: خرانق برای اولین بار در ایران و در اتفاقی بی‌سابقه در دنیا همزمان کاندیدای دو ثبت جهانی در حوزه‌های گردشگری و میراث است.
«سیدمصطفی فاطمی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ضمن اشاره به این که خرانق برای اولین بار در ایران و در اتفاقی بی‌سابقه در دنیا همزمان کاندیدای دو ثبت جهانی است، اظهار کرد: روستای زیبای خرانق یزد که به زادگاه خورشید نیز شهره است، برای اولین بار در اتفاقی بی‌سابقه در دنیا و در کشورمان، همزمان کاندیدای ثبت جهانی در حوزه‌های میراث فرهنگی و گردشگری شده است.
وی افزود: پیگیری ثبت جهانی کاروانسراهای سنگی، آجری انجیره و کاروانسرای خرانق در یونسکو و در کنار آن معرفی این منطقه به عنوان اولین منطقه گردشگری ایران از طرف سازمان جهانگردی، به طور همزمان در حال انجام است.
فاطمی تصریح کرد: اگر این مسئله محقق شود، در دنیا رویدادی نادر و کمتر اتفاق افتاده خواهد بود که یک منطقه در یک کشور و در یک سال توانسته در هر دو حوزه میراث و گردشگری از سوی دو سازمان، ثبت جهانی شود.
انتهای پیام