خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برای حضور در ادارات همراه داشتن کارت واکسیناسیون الزامی شود

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 27 شهریور 1400 - 17:29
فرماندار نهاوند گفت: برای حضور در ادارات و ارائه خدمات به جامعه هدف باید همراه داشتن کارت واکسیناسیون الزامی شود.
واكسيناسيون،شهرستان،ارائه،كرونا،كارت،هدف،جامعه،نهاوند

ایسنا/همدان فرماندار نهاوند گفت: برای حضور در ادارات و ارائه خدمات به جامعه هدف باید همراه داشتن کارت واکسیناسیون الزامی شود.
مراد ناصری شنبه ۲۷ شهریور در جلسه ستاد پیشگیری، کنترل و مقابله با کرونای شهرستان نهاوند که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: به‌دلیل حذف محدودیت سنی واکسن کرونا، ادارات و دستگاه‌های شهرستان باید ارائه خدمات‌شان به جامعه هدف را مشروط به داشتن کارت واکسن کرده و این حوزه را مدیریت کنند.
وی تصریح کرد: اگر دستگاه‌ها با نسخه‌ گذشته روال کار را ادامه دهند به طور قطع پیک ششم کرونا را بحرانی‌تر از گذشته تجربه خواهیم کرد بنابراین باید با شرایط موجود برنامه‌ریزی و اقدام کرد.
وی با بیان این‌که در پیک‌های گذشته کسی مقصر نبود ولی اگر اکنون پای کار نیاییم همه باید پاسخگو باشیم، افزود: اداراتی که از جامعه هدف جمعیتی بالایی برخوردارند با تمام امکانات برای واکسیناسیون همگانی بسیج شوند.
به گفته ناصری آموزش و پرورش شهرستان باید از طریق ۲۵هزار دانش‌آموز خود، خانواده‌هایشان را موظف و تشویق به واکسیناسیون کنند تا از انتشار بیشتر ویروس جلوگیری شود.
فرماندار نهاوند تأکید کرد: دستگاه‌ها باید گزارش اقدامات خود را در حوزه‌ی مقابله با کرونا به ستاد ارائه دهند و همه دستگاه‌های شهرستان مکلفند، تمام امکانات خود از صفرتا صد را در اختیار ستاد کرونا قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: برای حضور در سالن‌های ورزشی از مربی تا مراجعه کننده باید ارائه کارت واکسیناسیون الزامی باشد و اداره ورزش و جوانان در این راستا نظارت صددرصدی داشته باشد.
ناصری در ادامه اضافه کرد: با نظارت اداره صمت، هرچه سریعتر برای واکسیناسیون جامعه هدف(کسبه و بازاریان) اقدامات لازم صورت پذیرد.
وی در خاتمه گفت: همچنین در صورت بازگشایی سراب‌ها و مراکز تفریحی، ارائه کارت واکسن برای حضور الزامی است.
انتهای پیام