خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلسه مددی با معاونان باشگاه استقلال پس از حضور در وزارت ورزش

مهر | ورزشی | شنبه، 27 شهریور 1400 - 16:54
مدیرعامل باشگاه استقلال که دقایقی را در وزارت ورزش حضور یافت، به ساختمان باشگاه بازگشت تا با معاونین خود جلسه ای برگزار کند.
باشگاه،استقلال،ساختمان

به گزارش خبرنگار مهر، در پی حاشیه‌هایی که امروز برای استقلال پیش آمد، احمد مددی مدیرعامل باشگاه بعد از ظهر امروز در ساختمان وزارت ورزش حضور یافت و با مسئولان این وزارت خانه دیدار و گفتگو داشت.
مدیرعامل باشگاه پس از آن راهی ساختمان باشگاه استقلال شد تا با مهدی پاشازاده و ناصر فریاد شیران معاونین ورزشی و اجرایی خود جلسه‌ای برگزار کند.
این نشست در خصوص حواشی مربوط به استقلال است که خروجی آن برای باشگاه مهم است.
صبح امروز جمعی از هواداران ناراضی باشگاه استقلال با تجمع مقابل ساختمان وزارت ورزش مراتب نارضایتی شان را نسبت به شرایط این باشگاه ابراز داشتند.