۵۴۹ روستای کردستان به اینترنت پرسرعت مجهز هستند
مدیرعامل شرکت مخابرات کردستان گفت: تاکنون تعداد ۵۴۹ روستای استان به اینترنت پرسرعت مجهز هستند.
آزاد حکمت در گفتوگو با خبرنگار فارس در سنندج، با اشاره به تغییر ساختار مخابرات از سال ۸۸ و تحولات حوزه مخابرات اظهار کرد: وزارت ارتباطات و فناوری در قالب انعقاد قرارداد پوشش اینترنتی و موبایل و توسعه اینترنت را به اپراتور دیگری واگذار کرده است.
وی یادآورشد: از آنجا که مخابرات دستگاه حاکمیتی نیست و کار نظارتی در این حوزه وجود ندارد، در حال حاضر شرکت مخابرات مسولیت اصلی توسعه نقاط روستایی را عهده دار نیست.
حکمت با اشاره به شیوع کرونا و نیازمندی مردم به فراهم شدن بسترهای ارتباطی و مخابراتی بویژه اینترنت دیتا بویژه در روستاهای دورافتاده اظهارکرد: علیرغم اینکه شرکت مخابرات در این زمینه مسولیتی ندارد اما در راستای انجام مسولیت اجتماعی خود خدمات قابل توجهی به روستاها ارایه کرده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات کردستان تصریح کرد: در سایه خدمات مخابرات تاکنون تعداد ۵۴9 روستای استان به اینترنت پرسرعت مخابرات مجهز شده است.
حکمت افزود: شرکت مخابرات کردستان هر جا سرمایه گذاری کلان انجام داده است علیرغم اینکه جزو وظایف این شرکت نبوده و هر جا امکانات زیرساختی فراهم بوده خدمات اینترنتی در استان ارایه کرده است.
۹ روستای کردستان به ADSL مجهز شدند
مدیرعامل شرکت مخابرات کردستان تاکید کرد: در سه ماه اخیر ۹ روستای کردستان به ADSL اینترنت پرسرعت مجهز شدند.
حکمت افزود: در کنار آن برخی روستاهای استان زیرپوشش اینترنت موبایل قرار گرفتند.
وی در پایان تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ سایت جادهای و روستایی از سوی مخابرات به اینترنت مجهز شدند.
انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵/ی