خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رونمایی از تندیس شهید صیاد شیرازی در بهشت زهرا

ایسنا | فرهنگی و هنری، سیاسی، اجتماعی و حوادث | جمعه، 30 فروردین 1398 - 12:01
عضو شورای شهر تهران در تهرانگردی سال جدید خود که به مناسبت روز ارتش آغاز شد از تندیس شهید صیاد شیرازی در بهشت زهرا(س) رونمایی کرد.
تهران،شهيد،ارتش،بهشت،زهرا،موزه،حضور

عضو شورای شهر تهران در تهرانگردی سال جدید خود که به مناسبت روز ارتش آغاز شد از تندیس شهید صیاد شیرازی در بهشت زهرا(س) رونمایی کرد.
به گزارش ایسنا، صبح امروز اولین تهران گردی ۹۸ احمد مسجد جامعی با حضور در سازمان بهشت زهرا آغاز شد و وی به همراه تیم تهران گردی به مناسبت روز ارتش از تندیس شهید آوینی و شهید صیاد شیرازی در قطعه 29 رونمایی کرده و با حضور در مزار شهدای ارتش یاد و نام آنها را گرامی داشت.
احمد مسجد جامعی در ادامه با حضور در کنار قبور شهدای ارتش از جمله شهید ستاری، گفت: شهید ستاری پیگیر طراحی موزه پرواز بود و نکته جالب این است که پیروز حناچی بر روی طرح این موزه فعالیت می‌کرد و امیدواریم که حالا که حناچی شهردار تهران است موزه پرواز به نتیجه برسد.
به گزارش ایسنا، همچنین در پی تفاهمنامه فیمابین سازمان بهشت زهرا(س) و اداره کل ارشاد و فرهنگ استان تهران قرار شد هر شب هزار دانشجوی شهرستانی که برای استفاده از نمایشگاه کتاب به تهران می‌آید در مهمانسرا حرم امام خمینی(ره) اسکان داده شده و با وسیله ایاب و ذهاب از نمایشگاه کتاب بازدید خواهند کرد.
انتهای پیام