خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه مشهد: تقوای عملی در ارتباط با همسایگان باید ظهور و نمود داشته باشد

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 26 شهریور 1400 - 13:13
گروه استان‌ها- نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مسئله مهم و حیاتی تقوای عملی در ارتباط با همسایگان باید ظهور و نمود داشته باشد.
زندگي،تقواي،تقوا،همسايگان،عملي،مسئله،رضوي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: در همایش ائمه جمعه کشور مقام معظم رهبری فرمانی را صادر کردند و فرمودند دعوت به تقوا بایستی به درستی برای مردم تبیین شود و دقیقا مشخص شود اجرای تقوا در برنامه زندگی روزمره افرادی که نمازگزار هستند چیست و تقوای عملی چگونه است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: بحث ما در دو سال اخیر در زمینه تقوای عملی بوده و اینک سخن از تقوای عملی در رفتار با همسایگان است؛ اینکه می‌گوئیم تقوا داشته باشید در ارتباط با همسایگان چگونه محقق می‌شود؟
در این ارتباط این مسئله از مسائل ضروری امروز زندگی جامعه ماست و شاید ضرورت این مطلب امروز در جامعه ما بیش از زمان گذشته است.
آیت‌الله علم‌الهدی افزود: زندگی همسایگان در گذشته این گونه با یکدیگر آمیخته نبوده؛ در یک مجتمع چندین خانواده با یکدیگر زندگی می‌کنند و مسئله همسایه‌داری در مجتمع‌های مسکونی یک مسئله مهم و ضروری است.
ضرورت‌های اجتماعی این زندگی آپارتمان نشینی را ایجاب کرده و امکانات مسکن برای خانواده‌ها در سطح وسیع و گسترده وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: اسلام برای تمامی ابعاد زندگی ما برنامه دارد و بایستی بحث اسلامی و دستورالعمل دینی در این زمینه پیاده‌سازی شود.
این خبر تکمیل می‌شود...