افزایش بستری بیماران کرونایی در بیمارستانهای لرستان
دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی از افزایش بستری بیماران کرونایی در بیمارستانهای استان خبر داد.

ایسنا/لرستان دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی از افزایش بستری بیماران کرونایی در بیمارستانهای استان خبر داد.
مریم کوشکی امروز بیست و ششم شهریورماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تا پایان ۲۴ ساعت گذشته ۵۰۰ نفر در لرستان به کرونا ویروس مبتلا شدند.
وی تصریح کرد: این درحالیست که از ابتدای شیوع کرونا ویروس در لرستان تاکنون ۱۷۸هزار و ۲۲۶ نفر به این بیماری مبتلا شدند.
معاون بهداشتی و دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: متأسفانه تاکنون بر اثر کرونا ویروس ۲۴۰۴ نفر در استان جان خود را از دست دادهاند.
کوشکی از افزایش بستری بیماران کرونایی نسبت به شبانه روز گذشته در بیمارستانهای استان خبر داد و یادآور شد: میزان موارد بستری و مشکوک در بیمارستانهای استان نیز ۹۵۰ نفر گزارش شده است.
وی گفت: همچنین تا پایان ۲۴ ساعت گذشته ۵ نفر براثر این ویروس جان خود را از دست دادند.
انتهای پیام