خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز هفته سراهای دانشجویی از ۷ اردیبهشت در دانشگاه تهران

مهر | دین و اندیشه | جمعه، 30 فروردین 1398 - 10:41
هفته سراهای دانشجویی با شعار «سراهای دانشجویی عرصه نوآوری، مهارت محوری و رونق تولیدات دانشجویی» از ۷ اردیبهشت ماه در دانشگاه تهران آغاز می‌شود.
دانشجويي،سراهاي،مشاركت،ارديبهشت،هفته،اجتماعي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، هفته سراهای دانشجویی با هدف تمرکز و توجه بیشتر به مسائل خوابگاه‌های دانشجویی، انعکاس مشکلات موجود به صورت برنامه‌ریزی شده و هدفمند، ایجاد هماهنگی و تعامل با سازمان‌ها، جلب مشارکت و هدایت کمک‌های خیرین و نهادها و برنامه‌ریزی در راستای مرمت و توسعه سراهای دانشجویی، هر ساله در اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.
روزهای هفته سراهای دانشجویی در سال ۹۸ از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از ۷ اردیبهشت ماه تحت عنوان‌های «ورزش، نشاط و تندرستی»، «ارتقای توانایی فردی، کسب مهارت‌های زندگی و مشارکت اجتماعی»، «اقوام، فرهنگ‌ها و حقوق شهروندی»، «مشارکت خیّران، حمایت مسئولان و کمک نهادهای اجتماعی»، «ایده پردازی، مهارت‌آموزی و تولیدات دانشجویی»، «خودشناسی، خودسازی و اخلاق» و «غذای سالم، بهداشت و سلامت» نام‌گذاری شده است.