خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهدوی کیا و دستیارانش به ایران آمدند/ تمرین تیم امید از فردا آغاز می‌شود

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 25 شهریور 1400 - 11:29
سرمربی تیم ملی فوتبال امید امروز همراه با دو دستیار خود برای حضور در اردوی این تیم وارد کشورمان شد.<br/><br/>
تيم،اميد،اردوي،فوتبال،گروه،مهر

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، ۲۲ بازیکنی که در گروه اول بازیکنان دعوت شده به نخستین اردوی تیم ملی فوتبال امید کشورمان قرار دارند، امروز برای تست کرونا در هتل آکادمی فوتبال حاضر خواهند شد و در صورت منفی بودن جواب این تست ها از فردا در مرکز ملی فوتبال تمرینات خود را آغاز می‌کنند.
بامداد امروز مهدی مهدوی‌کیا به همراه دو دستیار خود یعنی پوریا شدیدی پور و جان لامرز برای حضور در مرحله اول اردوی تیم امید وارد کشورمان شدند.
همچنین تیمو روزنبرگ که به عنوان مربی بدنساز تیم امید معرفی شده روز اول مهر برای حضور در اردوی این تیم به ایران می‌آید.
تمرینات گروه اول بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم امید از ۲۶ تا ۲۸ شهریور برگزار می‌شود.
گروه دوم از ۲۹ شهریور تا اول مهر در اردو هستند و نفرات گروه سوم هم از ۲ تا ۵ مهر در اردو شرکت می کنند.
تیم ملی فوتبال امید کشورمان برای حضور در رقابت های مقدماتی زیر ۲۳ سال قهرمانی آسیا و رقابت با تیم های تاجیکستان، لبنان و نپال در دوشنبه آماده می شود.
انتهای پیام /