اشاعه هنر با دستان بانوی کارآفرین ایلامی/ وقتی قریحه هنر به سفال جان میدهد
بانوی خوش ذوق ایلامی با همت و تلاش توانسته است با اشاعه هنر ظریف سفال، چرخ تولید و کارآفرینی را به چرخش درآورد و برای ۶ نفر نیز اشتغال زایی ایجاد کند و به کشورهای مختلف نیز صادرات داشته باشد.

بانوی خوش ذوق ایلامی با همت و تلاش توانسته است با اشاعه هنر ظریف سفال، چرخ تولید و کارآفرینی را به چرخش درآورد و برای ۶ نفر نیز اشتغال زایی ایجاد کند و به کشورهای مختلف نیز صادرات داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، اقتصادی آشفته و افزایش نرخ بیکاری نشان دهنده آن است که علاوه بر تمهیدات مسوولان، قشر جوان جامعه نیز باید همت و اراده خود را برای کاریابی و اشتغال مستقیم دو چندان کنند و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری خود را به کار و کارآفرینی برای جهش اقتصادی و تحمل فشار اقتصادی دشمنان بیش از هر دورهای آماده کنند.
در این میان جوانانی هستند که بر خلاف شرایط نابسامان جامعه به تواناییهای خود تکیه میکنند و دست جوانان دیگر را نیز میگیرند و با تکیه بر اعتماد و خودباوری نانی سر سفرههای خود و دیگران میگذرانند؛ لقمهای حلال که نتیجه آن فقط خود باوری و تلاش مضاعف است.
حال باید گفت در این شرایط، تولیدکنندگان و کارآفرینان، فرماندهان و سربازان عرصه دفاع اقتصادی هستند و جایگاه بسیار وارسته و والایی در جامعه برای آنها متصور است اما باید گفت به جوانانی که یکی از تاثیرگزارترین مولفههای گسترش و ارتقا اقتصادی و اجتماعی هستند و میتوانند نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا کنند توجه نمیشود.
در این شرایط سخت با دستان خشک و بدون حمایت تمامی ریسکهای موجود را به جان میخریده تا هنر سفال و صنعت دیرین ایران را به وجود آورد؛ هنری سنتی که چاشنیش مهد تمدن ایران زمین است.
صادرات به ۵ کشور
شراره مصطفایی کارآفرین ایلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: از سال ۹۷ کار با سفال را آغاز و جواز تاسیس را نیز از صنعت و معدن دریافت کردم و توانستهام علاوه بر تولید و صادرات خوبی نیز به کشورهای دبی، عراق، ترکیه، آلمان و کانادا نیز داشته باشم.
وی افزود: برای ۶ نفر تاکنون توانستهام اشتغال پایدار ایجاد کنم و از این راه درآمد خوبی نیز کسب میکنم اما اگر وامی در اختیار ما قرار دهند میتوانم اشتغال بیشتر و تولید بیشتری در سطح استان داشته باشم.
این کارآفرین ادامه داد: از جمله مشکلات پیشرو صنعت سفال میتوان به گران شدن مواد اولیه اشاره کرد، اگر مواد مورد نیاز ارزان شود به راحتی میتوانیم رشد خوبی در تولید این هنر فاخر داشته باشیم.
لزوم توجه متولیان امر به کارآفرینان
مریم یکی از کارآموزان این صنعت نیز به فارس گفت: چند سالی است علاوه بر اینکه توانستهام مهارت در حوزه صنعت را بیاموزم از این راه خرج خودم را هم به دست میآورم.
وی افزود: امروز کارآفرینان و فعالان اقتصادی نقش مهمی در دفاع از مملکت دارند؛ نقشی که میتواند اقتصاد کشور را به درجه عالی برساند اما باید کارآفرینان توسط متولیان امر مورد حمایت قرار گیرند.
مشکلات مرتفع خواهند شد!
رضا محمدرحیمی مدیرکل اداره صمت ایلام در گفتوگو با فارس نیز بیان کرد: برای ۳۰۰ میلیون تسهیلات به بانک معرفی شده و مشکلات پیشرو این صنعت هر چه سریعتر مرتفع خواهد شد.
وی افزود: در تلاش هستیم مشکلات تمام کارآفرینان حل شود تا علاوه بر اشتغال زایی شاهد تولید بیشتر در استان باشیم.
حال کارآفرینانی که در این شرایط دشوار با پذیرش تمامی ریسکهای موجود اقدام به سرمایه گذاری کردهاند باید مورد حمایت جدی قرار گیرند و مسایل مهم آنها نیز در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید نیز مطرح شود.
انتهای پیام/ ۹۷۰۸۱۳