خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرغامی با فرمانده کل ارتش دیدار کرد

ایسنا | فرهنگی و هنری، سیاسی | پنجشنبه، 25 شهریور 1400 - 01:30
عزت‌الله ضرغامی ـ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ با امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی ـ فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران ـ دیدار کرد.
گردشگري،ارتش،ضرغامي،امير،دريايي،كيلومتر،سرلشكر

عزت‌الله ضرغامی ـ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ با امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی ـ فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران ـ دیدار کرد.
به گزارش ایسنا، ضرغامی ویدئویی از این دیدار را که در ارگ آزادی ـ محل کارش ـ انجام شده، در صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام منتشر کرده و درباره آن توئیت کرده است: «میزبان امیر سرلشکر موسوی، فرمانده ارتش و سایر فرماندهان ارتش بودم.
می‌گفتند ارتش آماده همه گونه همکاری در حوزه ماموریتی ما است.
توریسم دریایی به طور جدی بحث شد.
سواحل مکران و جزایر خلیج فارس محل جلسه بعدی من و امیر (حبیب‌الله) سیاری خواهد بود.»
ضرغامی توسعه گردشگری دریایی را از جمله اولویت‌هایش عنوان کرده است.
او به تازگی در دیدارش با تعدادی از نمایندگان استان‌های شمالی در مجلس گفته است: ۴۰۰ کیلومتر ساحل در شمال و ۱۱۰۰ کیلومتر در جنوب داریم که با جزایر آن به ۲۴۰۰ کیلومتر می‌رسد، با وجود این ظرفیت‌ها گردشگری دریایی ما صفر است.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همچنین اظهار کرده است: برای ساحل‌سازی، ساخت اسکله‌ها و بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها برنامه جدی دارم.
در حال شناسایی ظرفیت‌های وزارتخانه هستم و همچنین این موضوع را با صنوف پیگیرم که بخش خصوصی به این عرصه ورود جدی کند.
برای خرید کشتی‌های گردشگری از کشورهای منطقه و بهره‌برداری از ظرفیت تفریحی آن‌ها به‌صورت جدی ورود خواهم کرد.»
انتهای پیام