خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نظر رئیس کمیسیون انرژی مجلس درباره سهمیه‌بندی بنزین

تسنیم | سیاسی | جمعه، 30 فروردین 1398 - 01:34
رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت:دولت باید مشخص کند منابع حاصل از افزایش قیمت یا سهمیه‌بندی بنزین را قرار است کجا هزینه کند.
مجلس،بنزين،قيمت،افزايش،انرژي،موضوع

فریدون حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر افزایش قیمت بنزین و سهمیه بندی آن در ظرف چند ماه آینده، گفت:تاکنون در مجلس تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی به ویژه بنزین و سهمیه‌بندی آن اتخاذ نشده است.
وی با بیان اینکه دولت باید برای افزایش قیمت یا سهمیه‌بندی بنزین به مجلس لایحه ارائه کند، افزود:البته دولت راه دیگری درباره این موضوع دارد که آن هم ارجاع موضوع به جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا است که به نظر می‌رسد دولت این راه را انتخاب کرده است.
نماینده مردم اندیمشک در مجلس تصریح کرد:اخیراً نیز بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت در جلسه کمیسیون انرژی حاضر شده بود اما بحثی درباره افزایش قیمت بنزین یا حتی سهمیه‌بندی آن انجام نداد.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه مجلس در زمان بررسی بودجه سال 98 با افزایش قیمت بنزین مخالفت کرده بود، تصریح کرد:حال که دولت موضوع را به جلسه سران قوا برده است باید مشخص کند منابع حاصل از درآمد‌های این موضوع را چگونه قرار است هزینه کند.
انتهای پیام/