سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصدومیت دو شهروند توسط اراذل و اوباش

مشرق | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 24 شهریور 1400 - 18:42
رئیس پلیس پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی پایتخت از دستگیری عامل اصلی ضرب و جرح دو نفر از شهروندان خبر داد.
پليس،امنيت،عمومي،سرهنگ،هشتم،دستگيري،پايگاه،پايتخت،نفر،عربده

به گزارش مشرق، سرهنگ غلامحسین زراعتکار رئیس پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از دستگیری عامل اصلی ضرب و جرح ۲ نفر از شهروندان خبر داد.
سرهنگ زراعتکار در تشریح جزییات خبر فوق اظهار داشت: اوایل هفته گذشته خبری در خصوص درگیری و عربده کشی و تخریب ۲ دستگاه موتورسیکلت در یکی از محله های حوالی خیابان باستان دریافت کردیم که با توجه به اهمیت موضوع بلافاصله تیمی از ماموران پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی پایتخت
به آدرس اعلامی اعزام و در بررسی اولیه و بازبینی دوربین های مداربسته مشخص شد سه نفر سرنشین خودرو ۲۰۶ که از اراذل و اوباش سابقه دار پایتخت بوده در حالی که شرایط عادی نداشتند اقدام به عربده کشی و ایجاد رعب و وحشت کردند.
وی افزود: اراذل در ادامه به ۲ نفر ازشهروندان حمله ور شده و آنان را از ناحیه دست و صورت زخمی و ۲ دستگاه موتورسیکلت پارک شده در محل را تخریب کرده و از محل گریختند.
سرهنگ زراعتکار با بیان اینکه تحقیقات پلیسی به مرجع قضائی منعکس و دستور دستگیری این افراد اخذ شد، تصریح کرد: با انجام تلاش های شبانه روزی مخفیگاه عامل اصلی این درگیری در حوالی خیابان کارگر شناسایی و در عصر روز بیست و چهارم شهریور ماه در یک اقدام پلیسی دستگیر و به پلیس امنیت عمومی منتقل شدند.
رئیس پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی پایتخت در پایان با بیان اینکه متهم برای سیر مراحل قضائی به دادسرا معرفی شد ، خاطر نشان کرد: تلاش برای دستگیری سایر متهمان این پرونده در دستور کار پلیس قرار دارد.